Firmaevent?

Her er et bestillings-eksempel til dit firmaevent

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til dit firmaevent.

firmaevent

Skal I planlægge firmaevent eller -fest?

Hold firmaevent og -fest med et brag! Et firmaevent er festen, ingen vil gå glip af. Det er der ingen af os, som vil, fordi vi altid har tårnhøje forventninger om at blive underholdt og formentlig også overrasket til firmafesten.

Vi kan hjælpe med jeres ekstravagante firmaevent, men kan også hjælpe med påskefrokost, reception og åbent hus.

Et firmaevent og firmafesten er en selskabelig dag, hvor vi kan mødes med kolleger på en måde, vi ellers ikke er vant til. Det er også det, der gør firmafesten helt exceptionel. Derfor er der nærmest også en indforstået regel om, at et firmaevent skal være yderst gennemført.

Her kommer TommyTelt ind i billedet. Vi har mange års erfaring med at hjælpe til planlægningen af firmafester for forskelligartede brancher. Vi kan helt sikkert også hjælpe med jeres næste fest!

TommyTelt kan sørge for ALT til festen. Fra omgivelserne og forplejning til underholdning og musik.

Vi har en samlet side med alt, som I kan leje til festen, hvor I selv kan sammensætte de enkelte dele, som skal udgøre jeres fest.

I kan også gøre det endnu nemmere for jer selv. Bare kontakt TommyTelt i dag. Så hjælper vi med at planlægge og arrangere firmafesten, som kollegerne sent vil glemme.

firmaevent

En firmafest tilpasset jeres virksomhed

Jeres firmafest skal være unik. Det er sjældent, at to virksomheder og dets ansatte har helt samme præferencer til en firmafest. Vi vil næsten gå så langt at sige, at der altid er mindst én lille detalje til forskel.

Det har vi oplevet gentagne gange ved planlægning af en firmafest. Det er til gengæld også en af de ting, der gør det spændende i vores hverdag – ingen fester ligner hinanden helt.

Vi mener også, at TommyTelt derfor er et perfekt valg til jeres firmafest, da vi kan sammensætte præcis den firmafest, I har lyst til.

På denne side har i forhåbentlig fået lidt inspiration blandt billeder, men husk på, at jeres firmafest kan se helt anderledes ud, hvis I ønsker.

Til et firmaevent og en firmafest er der alligevel nogle grundlæggende og gentagne elementer, som vi ikke kan komme udenom.

I skal have et sted at holde festen. Det kan være, I allerede har lejet. Det kan også være, I holder det i firmaets hjemlige rammer. Hvis ikke det er tilfældet, så vil vi foreslå et telt til jeres firmafest.

Hold firmafesten i et telt

I TommyTelt har vi uden tvivl et telt, som passer til firmafesten. Det er underordnet, om i er 5, 50, 500 eller 5.000 ansatte, vi kan klare opgaven.

Vi har blandt andet telte til det “mindre” firmaevent:

Vi har telte til det lidt større firmaevent:

Vi har telte til de største firmafester:

Det er bare et udpluk, og du kan finde mange flere størrelser og tilvalg lige her.

For at gøre det mere håndgribeligt er dette en tommelfingerregel til størrelsen:

– Hertil skal I indtænke ønsket plads (m2) til scene, buffet, dansegulv, og hvad I ellers skal finde plads til.

Et andet scenarie til firmafesten kan også være, at I holder det i lokaler – på kontoret eller et lejet sted. Her ved vi fra erfaring, at det er en rigtig god idé med et lille telt ude foran. Teltet kan bruges som et ekstra – forfriskende – opholdssted, eller det kan bruges til jeres bar, fadølsanlæg, buffetbord eller som opbevaringsplads til mad og drikke.

Sådan et telt kan være på både (9 m2), (18 m2) eller anden ønskelig størrelse. Hertil kan I jo altid skabe lidt hygsom atmosfære ved at sætte et par sækkestole ind i teltet og eventuelt et lille bord.

Til alle telte kan vi levere gulv, lys, varme, borde & stole, elektricitet, pynt, køkkenfaciliteter, ekstraudstyr og tilmed rød løber og fakler, så kollegerne kan få en eksklusiv modtagelse.

Telt til firmaevent

Underholdning til firmafesten

Lige meget hvilket slags firmaevent, I skal afholde, kan I ikke komme udenom underholdningen. Firmafesten er kendetegnet for dets underholdning, og her kan vi også hjælpe i TommyTelt.

Vi kan hjælpe med den lille gimmick på dagen, men kan også hjælpe med løbende underholdning, der tilfredsstiller alle slags aldersgrupper.

Lille gimmick til firmafesten

Som et lille indslag kan vi anbefale den klassiske sømblok, hvor kollegerne virkelig kan få sat deres egoer på prøve. Det er en tidløs underholdning, som især fungerer godt til firmafesten.

I kan også leje et par sumodragter og en måtte, hvor I kan afholde en lille turnering for alle kollegerne.

Vedvarende underholdning

Har du nogensinde tænkt over, hvordan din kolleger ser ud, når han eller hun er rundtosset, forvirret og en smule skræmt? Det kan du komme til, hvis I lejer en rodeotyr til festen. Vi udlejer både med fører og uden fører. Derudover har vi også denne lidt alternative rodeotyr, hvis I skal have et ekstra grin med i oplevelsen.

Skal underholdningen være mere mangfoldig og selskabelig, kan vi anbefale det klassiske karaokeanlæg. Vi kan tilmed levere lysshow og scene, så kollegerne virkelig kan komme i spotlight.

– For at blive ved musikken, udlejer vi også jukebokse.

Vi kan hjælpe med ALT til festen

Nu har vi gennemgået en del idéer til jeres firmaevent. For at danne et overblik, har vi her samlet nogle festkategorier – og genveje:

Vi håber, at det er overskueligt og nemt at vælge alt til jeres firmaevent. Vi vil stadig understrege, at det kan blive endnu nemmere ved, at I bare kontakter TommyTelt.

Så mødes vi fysisk eller telefonisk og planlægger ALT til firmafesten. Alle de ønsker, vi ikke selv kan hjælpe med gennem vores sortiment, kan vi helt sikkert alligevel finde en løsning på. Vi har stor erfaring med at arrangere firmaevents fra start til slut.

– Som en ekstra krølle på vores service, tager vi gerne opvasken, så du slipper. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at I nyder festen fuldt ud. Det er en skam, når arrangøren ikke kan nyde festen på grund af praktiske gøremål.

underholdning til firmaevent

Book en tid – Kontakt os i dag

Skal vi planlægge eller hjælpe til jeres firmaevent? Så kontakt os endelig:

Giv os et kald på: +45 70 22 83 88 eller skriv en mail til: kontakt@tommytelt.dk – så tager vi den derfra.

Du kan også besøge os i vores showroom: Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) eller på Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

Så kan vi planlægge firmafesten, og du kan fysisk se alt det, du overvejer at leje. Du må meget gerne booke en tid, inden du kommer forbi vores showroom i Aarhus.

I TommyTelt skaber firmafesten, som kollegerne aldrig vil glemme.