TommyTelt slår et slag

for bæredygtighed

Vi alle har en forpligtigelse over for klima og miljø. I TommyTelt vil vi gerne vil gå forrest og vise, at bæredygtighed også kan lade sig gøre i vores branche

Se vores vores 2025-mål

Se vores grønne tiltag

Grøn energi med solceller

Vi har investeret i nye solceller til vores tag, så vi kan blive endnu grønnere. Solcellerne udnytter energien fra solens stråler og skaber miljøvenlig strøm, hvilket er med til at reducere vores CO2-udledning.

I fremtiden vil vi kunne nyde godt af ren energi fra vores egne solceller til belysning, maskiner, opladning af udstyr etc.

Solcellerne skal gavne vores forretning og lette vores CO2-aftryk. Og som kunde er du sikker på, at du investerer i grønne løsninger. Det er endnu et skridt i retning mod vores 2025-mål om en grønnere forretning.

solceller
genanvendelige glas

Genanvendelige plastikglas

Vi har i mange år sendt engangsglas med til vores kunder, når de lejede en slush ice-maskine.

Vi har nu skiftet til genanvendelige plastglas for at være grønnere. Vi tager glassene med retur sammen med slush ice-maskinen og rengør dem, så de kan genanvendes.

Vandpumpe til regnvand

Vi har investeret i en vandpumpe og vandtank, så vi kan anvende regnvandet i vores daglige arbejde. Gennem et genanvendelses-vandsystem bliver vandet renset til brug.

På nuværende tidspunkt anvender vi regnvandet til gulvvask og teltvask, hvilket udgør en stor post.

vandtank
pakket-bil-bæredygtighed

Mindre kørsel = mindre CO2

Vi har et vedvarende mål om at reducere vores dieselforbrug til transport og CO2-udledning herfra. Foruden at skifte lastbiler og trucks ud har vi også taget andre midler i brug. I dag planlægger vi ruterne meget bedre, så vi kører den mest miljørigtige rute.

Vi har også større fokus på at pakke bilerne effektivt, så vi kan have mest muligt med.

Derudover har vi opfundet en gulvvasker og har installeret en teltvasker. Det betyder, at vi ikke skal køre til Midtjylland for at vaske.

Miljøvenlige lastbiler

Vi har investeret i nye “grønne” Euro 6-lastbiler. På den måde har vi reduceret vores dieselforbrug til transport samt CO2e-udledningen herfra. Målet er, at vi inden 2025 har reduceret vores udledning af CO2e fra diesel med 16% i forhold til udledningen i 2020 – svarende til en samlet reduktion på 10 ton CO2e. Med de nye lastbiler kan vi tilbyde levering med HVO-biodiesel som alternativ til almindelig diesel.

lastbiler-bæredygtig-transport
eltruck

EL-trucks

Vi bruger dagligt trucks til at køre, bringe og palletere alt vores festtilbehør. Vi har bl.a. gaffeltrucks og rækketrucks. Som led i vores grønne omstilling har vi valgt at bytte alle vores trucks ud med eldrevne trucks. Det betyder naturligvis, at vi ikke bruger fossil brændstof, og derfor udleder vi ikke CO2 under den daglige brug.

Tagudskiftning

Vi har udskiftet vores tagplader og fået en mere miljøvenlig løsning. De nye tagplader isolerer bedre og holder på varmen. Derudover har vi fået installeret lysplader, som lukker solens naturlig lys indenfor. Vi sparer derfor på strømmen, og som en ekstra gevinst får vores medarbejdere også et mere behageligt arbejdsmiljø.

tagudskiftning
affaldssortering-tommy

Affaldssortering

Vi går meget op i affaldssortering. I dagens Danmark er det heldigvis blevet meget mere almindeligt, at vi virksomheder sorterer vores affald. Ikke desto mindre er det stadig vigtigt at fremhæve, da det gør en forskel. Vi håber på, at alle virksomheder med tiden følger trop.

Al belysning er blevet LED

Som en del af vores grønne omstilling har vi udskiftet alle lyskilder med LED-pærer. Det gælder vores egen belysning i kontorlokaler og på lagret, men det gælder også al den belysning, som vi udlejer til kunderne.

led-lys-grøn-profil

Hold en fest med god samvittighed

Udlejning til erhverv

I TommyTelt har vi ALT til firmafesten – Men vi dækker også alm. udlejning til erhverv og den offentlige sektor. Det gælder bl.a. telte, overdækning, service, borde, stole, kaffemaskiner, toiletvogne og hegn til virksomheder og offentlige institutioner.

Se leje til erhverv
erhverv

Kontakt os

Tlf. +45 70 22 83 88
Hverdage: 8:00 – 18:00
Lørdag: 8:00 – 16:00 (nødtelefon)

Husk at ring for tidsbestilling i vores showroom

Åbningstider

Nørresundby
Mandag 8:00 – 17:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 17:30
Fredag 8:00 – 15:00

Aarhus
Mandag 8:00 – 17:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag – efter aftale
Torsdag 8:00 – 17:30
Fredag 8:00 – 15:00

Vi er en del af

Et stærk bånd mellem Aalborg Byråd og Erhvervslivet i Aalborg.

Vi er omfattet OK overenskomst gennem 3f.

Erhvervsorganisationen erhverv norddanmark.