Skal du holde påskefrokost?

Her er et bestillings-eksempel til din påskefrokost:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en påskefrokost.

påskeforkost

Skal din påskefrokost være en succes?

Påskefrokost er en af de begivenheder og fester, som indeholder et særligt kodeks til festen. Det skal være både sjovt, praktisk og indeholde nogle påsketraditioner og -kutymer. 

Det er en højtid, som skal fejres lidt udover det sædvanlige. Derfor er planlægningen også en vigtig brik til, at festen og din påskefrokost bliver en succes. 

TommyTelt udlejer ikke kun telte, men derimod alt, der er brug for til enhver type fest. 

I TommyTelt kan vi hjælpe med ALT til påskefrokosten. Fra omgivelserne i form af telte til underholdningen i form af musik og forlystelser. Vi kan under alle omstændigheder skabe den perfekte påskefrokost. Vi har både erfaring med påskefrokost for familie, for arbejdspladsen eller for vennerne m.m. Vi ved, at der er forskel og kender de forskellige præferencer til din type påskefrokost. 

Det første du skal overveje er, hvor og hvornår din påskefrokost skal afholdes. I TommyTelt kan vi ikke just hjælpe med ‘hvornår’, men kan love at være klar med udstyret – om det så skal bruges til påskens helligdage eller lørdag aften, hvilket vi aftaler indbyrdes. 

‘Hvor’ kan vi til gengæld nemt hjælpe med. Har du allerede et foretrukket sted – og eventuelt bestilt – så giver det sig selv. Har du ikke, vil vi gerne foreslå et telt til din påskefrokost. 

Påskefrokost

Hold påskefrokost i et telt fra TommyTelt

Et telt til påskefrokosten giver dig oceaner af muligheder. Du bestemmer selv størrelse, du bestemmer selv sted og du bestemmer selv underholdning og pynt. 

I TommyTelt har vi – som navnet antyder – telte i alle størrelser og formater. Telte til 6 gæster, 60 gæster eller 600 gæster. 

Få et overblik over vores mange telte her:

Foruden at tilbyde et telt til din størrelse af fest, tilbyder vi også et telt, som passer til dine ønsker. Vi kan tilbyde gulv og varme, scene, bord og stole samt service – i ønskede mængde og længde – belysning og forskellige former for dekoration kan vi også står for. Alt sammen ud fra dine ønsker til din påskefrokost.

Vi vil gerne gøre det nemt for dig. Derfor kan du via vores simple bestillingsliste give dig i kast med at vælge alt, du ønsker at leje til dine påskefrokost. Vi vil våge at påstå, at vi har det meste. Har du så spørgsmål til én eller flere af vores sager, så skal du ikke være bleg for at tage fat i os. 

Det kan også foregå vice versa ved, at du bestiller tid til en snak om planlægningen. Så kan vi sammen udvælge udstyr og skabe rammerne for din påskefrokost.

Der er mange, som misforstår telte til kun at kunne bruges, når det er sol og sommer. Det er langt fra sandheden, og vi har flere former for varmeløsninger, der giver et perfekt indeklima. Derfor kan du bruge et telt året rundt. Vi sørger for, at dit telt bliver mindst lige så prægtig som en indendørs lokation. Vi ser kun teltet som en fordelagtig løsning, der kan give dig og dine gæster alt, I har brug for – OG alt det I ønsker. Uden begrænsninger som pladsmangel, bestemte tider eller faciliteter. 

Med andre ord kan et telt være en perfekt, enkel og super hyggelig løsning til din påskefrokost. Med et telt kan du få lige præcis dét, du ønsker til kollegernes, familiens eller vennernes påskefrokost. 

Lej telte

Udlejning til fest – Lej alt til påskefrokosten

Udlejning til fest og påskefrokosten er selvfølgelig mere end teltudlejning. I skal også have muligheden for underholdning samt snacks & drikke, som også indgår i vores service for udlejning til fest og påskefrokost. 

Som underholdning kan vi blandt andet tilbyde:

Musik: Jukeboks, karaoke eller scene til eget musik?

Leg: Sømblok, gammeldags kraftprøve eller et par sumodragter?

Som snacks & drikke kan vi foreslå:

Køkkenudstyr: Køleskab, tøndekøler, varmeplade, grill og ovne m.m.

Mad: Lej evt. pølsevogn eller popcorn-, baconmaskiner m.m.

Drikke: Lej store kaffemaskiner, termokander & fadølsanlæg (mulighed for tilkøb af fadøl).

I TommyTelt har vi alt udlejning til fest – alt efter jeres type påskefrokost.

Derfor kan du også skabe en påskefrokost efter jeres firma-traditioner eller familie-traditioner. Det kan være, at I på arbejdspladsen altid skal dyste eller synge karaoke. Det kan også være, at I blandt vennerne altid skal spille beer-pong og mangler et par lange slå-ud-borde til formålet – med engangsdug

Alt er muligt, og vi hjælper som sagt gerne med at planlægge den perfekte påskefrokost.

Lej karaokeEkstra god service til en ekstra god fest

I TommyTelt forsøger vi altid at give en personlig og god service – I alt vi foretager os. Det gør vi blandt andet ved at guide dig sikkert fra A til B i hele planlægningen af din påskefrokost. 

At planlægge en påskefrokost er kun så svært, som du gør det til. Tager du fat i TommyTelt, er du i al fald dækket ind på alle parametre. Alt vi ikke selv kan levere, skal vi nok alligevel guide dig i. 

Det bedste kommer til sidst:

 – Vi tager gerne opvasken, når du lejer service og lignende – GRATIS. 

Du skal bare samle dit service sammen, så har vi store industrimaskiner til at klare opvasken. Lyder det ikke skønt dagen efter en påskefrokost?

… Og vi hjælper også gerne med opsætning og nedtagning af telte for et lille service-gebyr. 

Derfor kan der efterhånden ikke være nogen undskyldning for ikke at leje ALT til din påskefrokost gennem TommyTelt. 

Er du alligevel i tvivl, så tro ikke blot på vores ord, men tag et kig på diverse former fester, vi har hjulpet med gennem årene. I vores galleri kan du se alt fra telte til pynt og underholdning, som vi har leveret.

Skal du holde påskefrokost? Så gå på udkig i vores bestillingsliste eller tag direkte fat i TommyTelt på: +45 70 22 83 88 – mail: kontakt@tommytelt.dk – så kan vi aftale nærmere.

Du kan også altid kigge forbi vores showroom og finde inspiration. 

Find os på Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) eller på Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

TommyTelt har alt, der får din påskefrokost til at blive en spirende fest!