Hoppeborg og anden underholdning

Til festens underholdning kan vi tilbyde rodeotyre, hoppeborge, human-football,  sumodragter, fald-i-vand-maskiner, gammeldags kraftprøver og meget mere.

TommyTelt sørger for ALT til festen, og det gælder både omgivelser og underholdning. Du kan få overblikket over priser og varianter inden for ‘Hoppeborg’ på siden her

Vores rodeotyre kan lejes med professionel bemanding, der styrer maskinen. Hver hoppeborg er godkendt og synet efter gældende regler med certifikater. Det eneste du skal tænke på er at blive underholdt.   

Hvis du vil leje en hoppeborg eller andre forlystelser, kan du finde udvalget her, men du kan også bare at give oset kald på +45 7022 8388 eller skriv til kontakt@tommytelt.dk

 – Så finder vi den rette underholdning til din fest. 

Grunde til at leje en hoppeborg til din næste fest

Der er mange grunde til, at en hoppeborg er den ultimative feststarter.

En hoppeborg giver rig mulighed for mange timers leg. Det gælder både børn, unge og barnlige sjæle. Hos TommyTelt har vi nemlig et væld af hoppeborge. Faktisk har vi over 30 forskellige hoppeborge i mange farver og temaer.

Den bedste overraskelse for børnene

En hoppeborg er den perfekte overraskelse for et barn. Der er garanti for, at de bliver glædeligt overrasket, når de ser den store giraf, den fede jungle-hoppebane eller den vildeste hoppe-rutchebane. Det er altså ikke hver dag, at børnene kommer til en fest med en hoppeborg, og det skal selvfølgelig stornydes.

Forskellige hoppeborge til forskellige fester

Som sagt har vi et væld af hoppeborge, der passer perfekt til en række af begivenheder. For at gøre det nemt for dig, har vi derfor lavet en oversigt. Vi har delt vores oversigt op i forskellige typer af fester og arrangementer. Det gør, at du nemt kan skimme dig frem til en hoppeborg, der passer til din fest.

Den lille hoppeborg til børnefødselsdagen med et tema

Det er ingen hemmelighed, at det er blevet populært at afholde fede børnefødselsdage. Og hvad er federe end en hoppeborg? Hos TommyTelt har vi et udvalg af mindre hoppeborge, der eksempelvis kan stå i haven. Vores hoppeborge til de mindste kommer i forskellige former for tema. Du kan blandt andet finde følgende:

En hoppeborg med smølfer
En hoppeborg med pirater
En hoppeborg med Paw Patrol
En hoppeborg med cirkus

Udover disse har vi også hoppeborge med en række andre temaer. Du kan blandt andet finde en hoppeborg til Gurli Gris-festen. Men du kan også finde en hoppeborg til bondegårdsfesten. Så tjek vores udvalg ud, der er helt sikkert noget, du kan bruge.

Aktivitets-hoppeborg til festen i fodboldforeningen

Har I planer om at holde årets bedste fest i fodboldforeningen? Så har vi, hvad I mangler – vores bordfodbold-hoppeborg. Hoppeborgen er den perfekte aktivitet for fodboldglade drenge, piger, kvinder og mænd. Hoppeborgen er udformet som et bordfodboldbord, og I er spillerne. Hoppeborgen lægger op til mange timers leg imellem pølser, pølsebrød, sodavand og øl. Apropos øl, så kan du leje fadølsanlæg og købe fustager hos os. Du kan også finde en grill til pølserne eller gå all-in med en pølsevogn.

Svingarms-hoppeborgen til byfesten

Svingarm-hoppeborgen er den perfekte forlystelse til byfesten. Er du fra generationen, der så Wipeout, så vækker denne hoppeborg helt sikkert minder. Hoppeborgen er ganske simpel. Når armen svinger, skal du enten dukke dig eller hoppe. Om det er så simpelt i praksis, er en anden sag. Der er altså lagt op til mange timers sjov fuld af latter. Der kommer desuden uden tvivl til at være både kø og publikum. Svingarm-hoppeborgen skal altså nok få samlet byen.

Hoppeland

TommyTelt står også flere gange årligt for at levere et decideret hoppeland. Det er altid en stor succes, da det er et rent Narnia for børnene at træde ind i det farverige landskab af oppustelige hoppeforlystelser.

Vores lille oversigt er blot et par eksempler ud af mange. Vi opfordrer dig derfor til at tjekke vores hoppeborge ud. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Et styks rodeotyr, tak!

Hos TommyTelt kan du leje en rodeotyr. Når vi siger, at vi har alt til festen, så mener vi det. Gider du ikke selv stå for at styre rodeotyren, så kan du også leje en rodeotyr med fører. Med en rodeotyr er der garanti for, at dine gæsters mavemuskler, lårmuskler og balance bliver udfordret. Rodeotyren er det perfekte indspark til større fester. Det kunne eksempelvis være byfester, oktoberfester og foreningsfester.

Rodeotyr til julens fester

Har du nogensinde set Rudolf som rodeotyr? Nu har du chancen. Hos TommyTelt kan du leje vores Rodeo Rudolf. Rodeo Rudolf har en rød tud, nissehue, gevir og en bjældeklokke om halsen. Med Rodeo Rudolf er der altså skruet op for julestemningen. Vores julede rodeotyr er perfekt til eksempelvis julefrokoster.

Den alternative rodeotyr til din polterabend

En polterabend har ikke ry for at være passende. Og det er vores Rodeo Dildo heller ikke. Rodeo Dildoen er ligesom en rodeotyr med den forskel, at du rider på en dildo. Du kan leje vores alternative rodeotyr her.

Hvad end du skal bruge en klassisk rodeotyr, en julet rodeotyr eller en upassende rodeotyr, så kan vi altså hjælpe dig.

Alt mulig andet sjov

Hos TommyTelt stopper vores udvalg af underholdning ikke ved hoppeborge og rodeotyre. Du kan nemlig også finde en masse andet spas. Skal du holde en rigtig jysk fest, så kan vi blandt andet hjælpe dig med sømblok, søm og hammer. Er du fra Jylland, er der dog en god chance for, at du allerede har søm og hammer. Der er altså også mulighed for blot at købe en sømblok. Udover underholdning, som at slå søm i, så kan du også finde underholdning, der indbefatter vand og sumodragter.

Lej en Fald-i-vand-maskine

Du har med garanti set maskinen på film. Nu har du muligheden for selv at prøve den. Vores fald-i-vand-maskine kommer uden tvivl til at gøre ondt i lattermusklerne. Der er nemlig lagt op til grin, når dig og dine gæster dumper hinanden i vandet. Hvis altså I kan ramme plet. Du kan læse mere om fald-i-vand maskinen her.

Lej sumodragter og måtte

Hvem kan først skubbe de andre ud fra måtten? Vores sumodragter er den perfekte blanding af sjov og konkurrence. Du kan endda lave en lille turnering ud af den sjove underholdning. Vores sumodragter kan fås både i junior-størrelse og til voksne. Både voksne og børn kan altså være med. Du kan desuden vælge, om du skal bruge 4 voksendragter eller 2 voksendragter.

Find os

Du kan besøge os i Aalborg og Aarhus, hvor vi har vores showrooms. Du kan også ringe og skrive til os:

Du kan desuden skrive en besked til os gennem vores hjemmeside.

TommyTelt – Har ALT fra hoppeborge til rodeotyre