Oktoberfest?

Her er et bestillings-eksempel til din Oktoberfest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en Oktoberfest.

oktoberfest

Få inspiration til din oktoberfest – Prost!

Skal du holde årets oktoberfest? Så kontakt TommyTelt og få hjælp med alt fra drikkevarer, underholdning og til telte, der kan rumme den tyske tyrolerstemning.

På siden her kan du få lidt inspiration i form af diverse billeder fra afholdte fester. Derudover vil vi forsøge at guide dig igennem de 4 mest vigtige elementer til enhver god oktoberfest.

Vi har ALT til festen, og selvom vi ikke selv er fra München garanterer vi, at vi også har ALT til en vaskeægte oktoberfest.

1) Beliggenhed og omgivelser er altafgørende

Til en oktoberfest skal der være plads – masser af plads. Gæsterne skal skråle, danse, hygge og hoppe. Derfor skal du bruge de rigtige rammer. Medmindre din egen stue skal ligne en tysk schlager-festival, foreslår vi, at du overvejer at leje et telt til festen.

I TommyTelt har vi telte nok til at invitere hele München, hvis det skulle være, men mindre kan måske også gøre det. Vi har i al fald telte i alle størrelser og mange af slagsen. Her er et par gængse eksempler på oplagte telte til en oktoberfest:

Til en beskeden oktoberfest

Her er der plads til godt og vel 20-30 gæster.

Til den “almindelige” oktoberfest

Her er der plads til 50-70 gæster, som samtidig har lidt plads at boltre sig på.

Til den store oktoberfest  

Med 180 m2-plads kan 110-140 gæster få et brag af en oktoberfest. siderne kan pilles ned, så festen er åben. Teltet kan anderledes også være lukket til, så et varmeanlæg kan sørge for lun temperatur til langt ud på natten.

oktoberfest-telt

Oktoberfest for hele byen

Så er der plads til hele byen med vores store teltvarianter. ALT er muligt, og vi har telte til både 6 og 6.000 gæster.

Når du skal vælge et telt til oktoberfesten, er det vigtigt at huske, at der skal være plads til mere end bare gæsterne:

  • Skal I bruge et scenegulv?
  • Skal I bruge borde-/bænkesæt?
  • Skal I have dansegulv?
  • Skal I have plads til buffet og bar?

Husk at afsæt plads til de dele, du ønsker og indtænk ellers følgende, når du vælger teltstørrelse: 

Afsæt mindst 1,5 m2 pr. gæst til oktoberfesten med borde-/bænkesæt. 

– Find borde-/bænkesæt lige her.

Alt det praktiske tilbehør inde i teltet

Det generelt vigtigt at have styr på borde, stole, pynt, glas, service og alt det andet praktiske, som du finder i de tilhørende links.

Alt det praktiske tilbehør i forbindelse med teltet

Hvad enten din oktoberfest afholdes i september eller oktober kan vejret være svingende. Derfor er det også en god idé at overveje varmeanlæg, gulve og sørge for lys og elektricitet til teltet samt toiletvogne.

2) Große Biere? – Ja bitte – Husk anlæg til fadøl

Øl fra et fadølsanlæg er måske det mest fundamentale at have styr på til din oktoberfest. Så længde der er placeret et fadølsanlæg fyldt med god øl, kan det næsten aldrig gå galt.

I TommyTelt kan du leje et fadølsanlæg i lidt forskellige varianter. Her er lidt eksempler:

De to udvalgte modeller er begge påsat en tilhørende bar. På denne side kan du få det fulde overblik over vores fadølsanlæg og barer.

På selvsamme side kan du også finde forskellige slags lækre øl fra Hancock, som vi tilbyder:

Om du bestiller øl og fadølsanlæg gennem TommyTelt eller ved en anden, er op til dig. Én ting er dog sikkert. En ordentlig oktoberfest kræver øl – masser af øl.

oktoberfest-øl

3) Scene, skrål og schlagermusik!

En ordentlig oktoberfest kræver også en ordentlig scene, en ordentlig schlagermusik og skrål i lange baner. 

Vi kan ikke komme udenom, at stemningen lige får et ekstra løft, når musikken spiller. Det gælder især en oktoberfest, som er indbegrebet af schlagermusik og skrålene ølviser.

I TommyTelt kan vi sagtens hjælpe med musikken. Har du bestilt det store schlager-band, så skal du bruge en scene. I TommyTelt har vi flere forskellige størrelser og formater af scener. Find dem her:

– Scene leveres med: 30 cm – 40 cm – 50 cm eller 60 cm ben.

Vi hjælper også gerne med musik til festen. Har du bestilt et schlager-band eller lignende, så kan de umuligt spille, fra solen står op til den går ned. Derfor kan et godt supplement eller alternativ være en jukeboks. Her finder du op til 9.000 numre med de velkendte “syng-med-på” sange.

Er festens gæster ekstra vild med at synge og skråle, skal vi ikke være dem, der siger stop. Tværtimod kan vi anbefale et karaokeanlæg, så de “skønne” sangstemmer kan “nydes” af hele festen.

Musik er og bliver vigtig til en god oktoberfest. Vi hjælper dig gerne med det rette indhold såvel som anbefalinger og rådgivning.

4) Skab grin og glæde med sømblok og lignende

Underholdning med sømblok og lignende er også noget, som man bør indtænke, når man planlægger oktoberfesten.

I TommyTelt kan du finde et utal af finurlige forlystelser samt andre ting og sager, der kan få gæsterne til at skrige af grin.

Vi kan både hjælpe med hoppeborge til børnene, rodeotyr til de voksne “tyrolere”, sømblok til de konkurrerende og eventuelt en boksebold til de bombastiske. Sømblok og lignende er kun toppen af isbjerget, og vi synes helt bestemt, at du skal tage et kig på siden med underholdning.

Underholdning behøver ikke altid være et stort sceneshow, men det kan også bare være det bagvedliggende, som får gæsterne til at hygge i løbet af dagen. Underholdning er i al fald vigtigt at have for øje, når du planlægger en oktoberfest.

hoppeborg-oktoberfest

Få inspiration og hjælp direkte af TommyTelt

Nu har vi oplistet et par gængse trin, som du bør overveje til en oktoberfest. Der er mange til- og fravalg, som kan være svære at navigere i.

Vi vil derfor gerne påpege, at vi ikke blot har ALT til festen, men at vi også rådgiver om ALT til festen.

Giv os et kald, kom forbi (adresser) eller send en mail. Så kan vi enten finde det rigtige udstyr til din oktoberfest eller rådgive dig i planlægningen af samme.

Vil du besøge os og vores showrooms, må du meget gerne give besked forinden, så vi kan stå klar til at hjælpe, så snart du kommer.

Ring på: +45 70 22 83 88 eller skriv til kontakt@tommytelt.dk

TommyTelt – Alles für das Oktoberfest