Foreningsfest?

Her er et bestillings-eksempel til jeres foreningsfest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en foreningsfest.
– Få mere inspiration: Byfest, Sankthans, Vejfest

foreningsfest-tommytelt

Den hyggelige foreningsfest

Står din forening overfor at skulle afholde en foreningsfest for alle medlemmer?

Så kan vi hjælpe med lidt inspiration til bl.a. underholdning, snacks, drikke og telte. Nærmest alle foreninger holder mindst én fest årligt. Der er ofte tale om en fest for mange medlemmer, hvorfor fest-valget ofte falder på en stor teltfest, hvilket vi naturligvis ikke klager over. En foreningsfest består typisk af medlemmer i forskellige aldersgrupper – unge som ældre. Tag bare en idrætsforening. Her kan medlemmerne bestå af børn, der spiller miniput-fodbold, men også ældre der spiller grand old boys-fodbold. Derudover kan byens idrætsforening både indeholde dem, der spiller petanque såvel som dem, der spiller floorball. Der er tale om meget forskellige personer, hvorfor festen oftest skal kunne rumme lidt af hvert. Det samme gælder eksempelvis grundejerforenings-arrangementer.

I TommyTelt kan vi sammensætte en unik, men sammensluttende foreningsfest med tilbehør, der gør, at alle medlemmer kan få en hyggelig fest.

Foreningsfest

Hvad er en forening i virkeligheden?

En foreningsfest dækker over meget, da foreninger ligeledes dækker over meget. I Danmark elsker vi foreninger, så der er nok af slagsens.

Det kan både være en idrætsforening, men det kan også være en brancheforening såvel som en studenterforening. En forening er en sammenslutning af borgere, virksomheder og lignende, som har en fælles interesse eller et fælles formål. Foreningernes formål spænder også vidt. Formålet kan være alt fra velgørenhed og social samvær til økonomiske aspekter og politiske agendaer. Der er ikke noget svarark, når det kommer til foreninger. Der findes også tusindvis af interessebaserede foreninger – såsom foreninger for jægere, for spejdere, for fotografer, for anlægsgartnere osv.

Foreningens kodeks

En forening er bygget op om vedtægter, puljer og formål, som samles og varetages “juridisk” af en generalforsamling. Her bliver der taget beslutninger. Det handler selvfølgelig ofte om beslutninger, der stemmer overens med foreningens formål. MEN det kan også være den populære beslutning om, at det er ved at være tid til en foreningsfest.

Uden fællesskabet er en forening ikke meget værd. Derfor holdes der også ofte foreningsfester, hvor medlemmerne samles og hygger sig. Hvad skal man så bruge til sådan en hyggelig foreningsfest?

Musik: jukebox, karaoke og sceneshow

Vi udlejer ofte en jukebox til foreningsfesterne. Musik hører sig ofte til – i større eller mindre grad. Det kan være, at foreningen har hyret et band og mangler en scene med højtalere og hele molevitten. Vi udlejer også tit karaoke, da det vitterligt kan samle medlemmerne på en sjov og atypisk måde. Den helt store favorit er og bliver dog en jukebox. En jukebox er perfekt til de forskellige medlemmer, der hver især kan afspille – og danse til – deres yndlingsnumre i løbet af festen. Vores jukebox indeholder over 9.000 numre, hvorfor der nok skal være et nummer eller to, der tilsmiler alle medlemmerne. Find vores jukebox og musikudstyr her. En anden stor fordel ved en jukebox er, at den giver en skøn baggrundsstemning. Selvom en forening handler om fællesskab, kan foreningen også samle vidt forskellige personligheder, hvorfor det er en god idé at skabe lidt baggrundsstemning. På den måde bliver festen aldrig akavet eller helt stille. En jukebox er et lille indslag, som kan gøre en kæmpe forskel.

jukebox-forening

Anden form for underholdning

En jukebox eller andet musik er altid en god idé, men det er underholdning i sin almindelighed også. Underholdning kan være meget. Det kan være underholdning, som kræver medlemmernes opmærksomhed. Det kan dog også være bagvedliggende underholdning, der sørger for en god dag. Her taler vi eksempelvis om:

Med god bagvedliggende underholdning sørger du for, at alle får en helt kanon dag. De nævnte eksempler er netop bare eksempler. Tag evt. et kig på alt vores underholdning lige her.

Snacks og drikkevarer

Lej også en popcornmaskine eller lignende til din foreningsfest. Det er altid vigtigt med lidt snacks til festen såvel som drikkevarer. Snacks kunne netop være en popcornmaskine. En popcornmaskine passer godt til din foreningsfest, da de fleste kan lide popcorn. Samtidig er det med en popcornmaskine nemt for arrangøren at producere vedvarende snacks i løbet af festen. Se vores popcornmaskine. En popcornmaskine er lang fra den eneste mulighed. I TommyTelt kan du også leje:

Ens for alle nævnte muligheder er, at TommyTelt leverer maskinerne OG indholdet; såsom kerner til din popcornmaskine.

popcornmaskine-til-foreningsfest

Drikkevarer

Vi kan selvfølgelig ikke tale om snacks – uden at tale om drikkevarer. I TommyTelt udlejer vi også typisk fadølsanlæg, kaffemaskiner og -kander til en foreningsfest. Det er jo forskelligt, hvordan man holder sin foreningsfest, men en god øl, sodavand eller en kop kaffe må aldrig undervurderes. Derfor vil vi gerne slå et slag for, at du sørger for, at der er øl, sodavand og kaffe nok på dagen. Så lover vi, at flere af medlemmerne allerede her kan tilfredsstilles.

Vi må ikke glemme teltet

I TommyTelt går vi jo vældig meget op i telte. Vi har over 30 forskellige slags telte og teltstørrelser, så teltet kan passe til netop dine medlemmer. Vi har både telte, der kan rumme 7 og 7.000 medlemmer. Et telt er en gylden mulighed til en foreningsfest, da det er nemt, rummeligt og oser af stemning. TommyTelt hjælper også gerne med opsætning og nedtagning. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor du lejer dit telt. Vil du se vores udvalg, så tag et kig på alle vores telte – her.

Meget mere hos TommyTelt

Vi håber, at du har fået inspiration til din foreningsfest. Det er slet ikke nogen hemmelighed, at vi hjertens gerne vil hjælpe dig. Er ønsket gensidigt, kan du altid kontakte os og aftale et uforpligtende møde.

Ring til os på: + 45 70 22 83 88 // Eller skriv til: kontakt@tommytelt.dk.

TommyTelt holder til nær Aarhus og Aalborg på følgende adresser.