Vejfest?

Her er et bestillings-eksempel til jeres vejfest

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en vejfest.
– Få mere inspiration: Byfest, Sankthans, Foreningsfest

Vejfest-bænke

Hold en vejfest med manér

En vejfest er det perfekte redskab til at komme dine naboer ved og skabe et bedre sammenhold. Lige meget om det er er jeres første vejfest, eller I holder en fest årligt, så har vi ALT, I skal bruge, her hos TommyTelt.

Med over 30 års erfaring har vi hos TommyTelt opbygget et stort sortiment, der indeholder ALT, I skal bruge til jeres vejfest. Vi kan blandt andet hjælpe jer med at skabe rammerne for en hyggelig dag ved at tilbyde et stort udvalg af telte i forskellige størrelser, der passer til både den lille og store vejfest – samt alt midtimellem. Og vejret skal I ikke tænke på, for hos TommyTelt kan vi tilbyde jer varmeanlæg til at varme teltet op, så ingen skal sidde og fryse.

 

vejfest-hoppepude

Hos TommyTelt ved vi, at en vejfest ikke kun handler om at finde det rette telt, men også om underholdning, snacks og god musik. Derfor sørger vi for at stille alt dette til rådighed for vores kunder, så vi kan leve op til at levere ALT til festen.

Vejfest eller gadefest? Kært barn har mange navne

Om I kalder det gadefest, vejfest eller noget helt tredje, så er ideen den samme, nemlig at hygge sig med naboerne. Men hvad skal I tage højde for, når I planlægger jeres gadefest? Hos TommyTelt har vi udarbejdet en liste med nyttige tiltag og ideer til jeres næste gadefest, så I kan komme godt i gang med planlægningen.

1) Telte

Et telt er som sagt altid en god idé, og hos TommyTelt er vi eksperter på dette område. Så tag et kig på vores telte og kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål eller brug for rådgivning.

2) Maden

Hvad er en gadefest uden god mad? I kan for eksempel leje en gasgrill hos os, og så kan gæsterne fra vejen tage kød eller andet med til grillen. På den måde sikrer I jer, at alle får noget mad, de kan lide. I kan samtidig hygge med at tilberede maden sammen.

3) Drikkevarer

Det er en god idé at have noget at skylle maden ned med. Hos TommyTelt kan vi både tilbyde jer sodavand og øl. Du kan blandt andet leje flere forskellige fadølsanlæg (inkl. køb af øl) til vejfesten. Hvis I mangler en kaffemaskine til at brygge aftenkaffen, så har vi også det.

4) Is og lækkerier

Lige meget om det er koldt eller varmt, så elsker ALLE næsten is, især til gadefester. Hos TommyTelt tilbyder vi både udlejning af slush-ice-maskiner og isbar, så der er et bredt udvalg til både børnene og de voksne.

5) Underholdning

Vigtigst af alt er underholdningen! Det er her I har muligheden for at samles. Underholdning kommer i mange udgaver. I kan for eksempel slå søm i eller teste hinandens fodboldevner med vores oppustelige bordfodboldbane.

vejfest-hoppeborg

6) Husk snacks!

Om det er dag eller aften, så er det altid lækkert med en omgang lune popcorn eller baconsnacks. Hos TommyTelt kan I både leje popcornmaskiner og baconvarmere. De kan lejes i forskellige størrelser, så der er noget til både den mindre og større vejfest, så tag et kig!

7) Har I brug for natmad?

Dette punkt afhænger af gadefestens varighed, men er svaret ja, så kan I eksempelvis vælge at servere pølser og brød. Har I valgt at grille til aftensmad, så kan I passende varme pølserne og brødet på gasgrillen.

Hos TommyTelt kan du slippe for opvasken med vores serviceudlejning

At gøre brug af serviceudlejning kan betale sig, når man skal holde en vejfest. Det er sjældent, at der er en på vejen, der har service nok til en hel vej. Samtidig kan det være bøvlet for gæsterne at skulle have deres eget service med. Det har TommyTelt en løsning på. Hvorfor bede gæsterne fra vejen om at tage deres egen service med, når vi hos TommyTelt har et bredt udvalg inden for serviceudlejning.

Hvis I har tænkt jer at holde en vejfest med spisning, er vores serviceudlejning en oplagt mulighed. Her kan I nemlig leje forskellige former for tallerkner, glas og bestik. Når I gør brug af vores serviceudlejning, slipper I endda også for opvasken, for den tager vi os gerne af. Hvis I mangler et sted, hvor gæsterne kan sidde og nyde deres mad, så har vi også et udvalg af stole og borde, som I kan tage et kig på. Som regel er en vejfest et uformelt og hyggeligt arrangement, hvor vores bord- og bænkesæt vil passe godt ind og skabe rammerne for en fantastisk dag og aften. Apropos aften, så har vi også kulørte lyskæder på op til 20 meter, som I kan bruge til at lyse vejfesten op, samtidig med at de bidrager til den hyggelige stemning.

Vi er her for dig!

Vi er sikre på, at de otte punkter vil hjælpe jer på vej til at holde en uforglemmelig vejfest. Vi ved dog også, at alle fester er forskellige, og derfor står vi hos TommyTelt altid klar til at hjælpe dig. Så tøv ikke med at hive fat i os for at tale om lige netop den vejfest, du står for at skulle arrangere – så finder vi ud af det hele sammen.

Hos TommyTelt er der mulighed for at se vores brede sortiment fysisk. Vi har et showroom i Nørresundby og Risskov, hvor du skal være velkommen til at booke en tid i forbindelse med jeres næste vejfest.

TommyTelt – Vi har ALT til din vejfest