Sankthans-fest?

Her er et bestillings-eksempel til din Sankthans-fest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en Sankthans-fest.

sankthans-fest

Har du planlagt Sankthans-aften?

Sankthans-aften fejrer vi den 23. juni, selvom Sankthans egentlig er sat til den 24. juni.

På denne side kan du finde lidt inspiration og billeder til din Sankthans-aften.

Sankthans-aften lægger om noget op til en god bålfest i haven, på vejen eller med hele byen. Her står TommyTelt klar med perfekte løsninger, som bidrager til ALT det praktiske og ALT det prangende, der gør aftenen og dagen til noget helt særligt.

I TommyTelt kan vi assistere med en masse festlige indslag og indhold til din fest. Sankthans-aften foregår altid udenfor – i al fald i tiden, hvor heksen skal futtes af. Samtidig foregår det midt på sommeren. Begge dele skriger nærmest af et festtelt, og det er her, hvor TommyTelt særligt har ALT, du skal bruge.

Vi har telte i alle størrelser og former.

Lej telteSkal du holde Sankthans-aften derhjemme med bål i haven? Så kan vi eksempelvis anbefale:

Skal du holde Sankthans-aften sammen med hele vejen, kan vi eksempelvis anbefale:

Er det hele byen, som skal holde Sankthans-aften om et bål, kan vi anbefale:

ALT er relativt, når vi taler om, hvilket telt, der passer til din fest. Det handler om antallet af gæster, og om hvorvidt de skal sidde, stå eller blot besøge teltet løbende. Det kan også være, I gerne vil have flere små telte i stedet for ét stort.

En god huskeregel til at finde størrelsen lyder:
  • Telte med aflange borde – Påregn 1 m2 pr. gæst.
  • Telte m. runde borde – Påregn 1,5 m2 pr. gæst.

– Det er ekskl. plads, som du vil have til scene, buffetbord, dansegulv m.m. 

I TommyTelt hjælper vi naturligvis gerne. Har du spørgsmål til teltstørrelser eller lignende, kan du altid kontakte os her.

Så kan du fortælle lidt mere præcist om behovet til jeres Sankthans-aften.

En midsommerfest uden sammenligning

Sankthans er også kendetegnet ved at være en vaskeægte midsommerfest, hvor vi fejrer årets længste dag. En midsommerfest er derfor også den perfekte udendørs fest, da solen forbliver på himlen i en godt stykke tid, hvorfor der er masser af lys og liv til den hyggelige midsommerfest med naboer, venner og familie.

Sankthans-aften bliver ofte kaldet midsommerfest. Oprindeligt er Sankthans en af de ældste kristelige fester, som vi har. Bålet er et lys, som vi tænder for at ære Johannes Døberen, som kunne fejre sin fødselsdag præcis et halvt år før Jesu fødsel – den 24. juni.

Om du kalder det en midsommerfest eller Sankthans-fest er for os underordnet, så længe FEST indgår i navnet – for så kan vi hjælpe.

Vi har skrevet lidt om vores forskellige teltløsninger, men telte er langt fra det eneste, som vi kan bidrage til denne type fest.

telt sankthans

Inspiration og valgmuligheder til festen

I TommyTelt hjælper vi med ALT til festen, hvorfor vi også har samlet lidt inspiration, som kan være passende til din Sankthans-aften:

Mad og drikke

Til enhver god fest findes snacks og drikkevarer. Det gælder både de fester, hvor I er 5 såvel som de fester, hvor I er 500 gæster. I TommyTelt kan vi tilbyde lidt af hvert inden for denne genre.

Det kan være:

Der er nok at vælge imellem, og især grilludstyr, fadølsanlæg og en popcornmaskine er velegnet til den suveræne Sankthans-aften.

sankthans-øl

Underholdning til festen

En god fest kræver også en god underholdning. Det behøver ikke altid være den slags underholdning, som påkræver gæsternes fulde opmærksomhed. Det kan såmænd også være den bagvedliggende underholdning, som gæsterne frit kan benytte sig af. Det er især denne type, der er perfekt til Sankthans-aften.

Ofte foregår Sankthans-aften som vejfest eller byfest, hvilket mere eller mindre altid inkluderer børn. Derfor kan en hoppeborg være en perfekt form for underholdning til de yngre gæster, som skal have brænde lidt energi af, inden og efter heksen skal brændes af.

I TommyTelt har vi masser af hoppeborge – faktisk har vi over 20 forskellige oppustelige forlystelser.

Du kan eksempelvis vælge:

Der er naturligvis meget mere at vælge imellem. På siden her finder du også rodeotyr, sømblok samt masser af “tivoli-forlystelser” som en fald-i-vandet-maskine, kraftprøve og boksebold.

Foruden mange forskellige typer af forlystelser, kan du også underholde gæsterne med lidt baggrundsmusik i form af en jukeboks.

Alt det praktiske udstyr til Sankthans-aften

Til enhver fest vil der også altid være nogle praktiske gøremål foruden teltet.

TommyTelt kan eksempelvis assistere med borde og stole til alle gæster. Vi kan også bidrage med toiletvogne, som nærmest er en nødvendighed til de store byfester. Derudover kan vi tilmed sørge for elektricitet, lys, varme, gulv og meget mere til teltene samt oceaner af muligheder inden for pynt og service.

Find mere inspiration eller få direkte hjælp

Vi håber, at du er blevet inspireret til din Sankthans-aften med de mange valgmuligheder samt festbilleder. Vil du have mere inspiration til de konkrete dele af planlægningen – såsom pynt, underholdning og telte – så kan du i dette galleri se flere billeder af det pågældende udstyr fra afholdte fester.

Vi hjælper naturligvis også gerne direkte med ALT til din fest.

Kontakt os på telefon: + 45 70 22 83 88 eller på mail: kontakt@tommytelt.dk

Du er også velkommen forbi vores showroom, som du finder nær Aalborg og Aarhus på disse adresser. Du må meget gerne melde din ankomst inden dit visit, så vi kan stå klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Der er ingen grund til at brænde en god fest af sammen med heksen. Tag fat i TommyTelt, og få ALT til en storslået Sankthans-aften.