Case - Cool East-Legeland i vinterferien

Foreningen, Cool East, er udviklet af en række markante Aalborg-virksomheder i samarbejde med Aalborg Pirates. Cool East har til formål at skabe kulturelle og sportslige aktiviteter for beboer i Aalborg Øst. Det gjorde de bestemt også den 18. og 19. februar, hvor de havde planlagt et kæmpe legeland for bydelens børn og unge. Med Aalborg Pirates indflydelse var det nærliggende, at legelandet lige så godt kunne sættes op i Gigantium – men nu er det jo ikke fordi, Gigantium i forvejen har et stort legeland på lager, så hvad gør man så? Man tager fat i TommyTelt.

Hoppeborg og forlystelser ad libitum

TommyTelt stod naturligvis både for udlejning, opsætning og nedtagning af alle forlystelser. Faktisk var legelandet også debutten for nogle af vores helt nye hoppeborge, hvorfor vi også selv var ekstra spændt på resultatet. Som billederne gengiver, fik vi sammensat et spetakulært hoppe-mekka, og begejstringen var heldigvis også til at se på de mange glade børn og unge.

Tak til Cool East

Det var en fed opgave. Vi vil slutte af med at sige stort tak til Cool East og Aalborg Pirates for et godt og velstruktureret arrangement. Vi sætter pris på, at vi fik lov til at skabe jeres sjove Legeland.

Skal du holde foreningsfest, byfest eller gadefest? 

Står du selv overfor en begivenhed, hvor de unge skal brænde lidt krudt af med et stort smil på læben? Så kan du jo finde én eller flere af vores hoppeborge blandt disse billeder og leje dem selv. Se alle hoppeborge her.