Teltudlejning i hele Jylland.

Afdelinger i Aalborg og Århus

Hos TommyTelt er vi eksperter i teltudlejning og totalløsninger. Uanset om der kommer 10 eller 6000 gæster til din fest, har vi det helt perfekte telt, der kan sætte rammerne for din konfirmation, bryllup, fødselsdag eller anden særlig begivenhed.

 

Vi ved godt, at det er en smule svært at vurdere, hvor stort et telt man skal leje, når familien skal samles i et telt i haven. TommyTelt har mange års praktisk erfaring i teltudlejning til både større og mindre fester samt arrangementer. Venligst kontakt TommyTelt på +45 70 22 83 88 eller kig forbi Voerbjergvej 36 i Nørresundby for råd og vejledning. Vi sidder altid klar til at hjælpe, og finde den helt rigtige løsning til dig.

 

Alle vore udlejningstelte er hvide Kibæk telte med sorte tunger og jordslag. Teltene kan både leveres med hvide teltsider, og med vinduer. Det vil sige, at hvis du har særlige ønsker til antallet af vinduer, kan vi levere et bestemt antal, der passer til festens behov. Da service, kvalitet og glade kunder er vores vigtigste fokusområder, er alle vores udlejningstelte særdeles velholdte. Derfor har vi udelukkende telte af nyere dato, der ikke har synlig slid eller skrammer.

Dronninglund Telt
Innerline Telt
Flot dekorationsstof til telt i hvid også kaldet innerline fra Tommy Telt
Teltudlejning