Åbent Hus?

Her er et bestillings-eksempel til åbent hus

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til din begivenhed.

Åbent-Hus

Inspiration til Åbent Hus

Få inspiration til åbent hus og afholdelse af den vigtige begivenhed.

– Hvorfor holder man åbent hus?

Åbent hus afholdes, når man vil invitere udefrakommende med “indenfor” for at vise forretningen, huset, ydelserne eller noget andet, som skal præsenteres.

Gode eksempler kan være bilforhandlere, der holder åbent hus, hvor potentielle kunder kan komme i et bestemt tidsrum og se de nyeste biler. Det kan også være åbent hus i forbindelse med fremvisning af en ny butik. Desuden bruges åbent hus også i flæng blandt ejendomsmæglere, der byder potentielle købere velkomne til at se sig omkring i en bolig.

– Find og bestil ALT til åbent hus i vores bestillingsliste.

Åbent hus er en begivenhed, som kan bestå af kolleger, venner, kunder og familie. Derfor er det også svært at planlægge festlighederne. Heldigvis har TommyTelt over 30 års erfaring i at arrangere åbent hus for ALLE målgrupper og alle slags personer samt virksomheder. Vores udlejningsservice indeholder ALT det, du skal bruge til åbent hus.

Først og fremmest skal det praktiske på plads.

åbent hus

Det praktiske skal først på plads: Borde og stole m.m.

Lej borde, stole, glas og lignende praktisk udstyr som det første. Inden du begynder at tænke på, hvordan gæsterne skal underholdes, og hvad der skal ske, er det væsentligt at have styr på ALT det praktiske. Her gælder blandt andet:

Ovenstående afhænger naturligvis af, hvilken form for åbent hus, du skal holde.

Lej borde i forskellige varianter. Er åbent hus med spisning og siddende gæster, kan det være en god idé at leje runde eller aflange borde såvel som borde-/bænkesæt. Er det en klassisk form for åbent hus, hvor gæsterne skal mingle, foreslår vi, at du lejer caféborde.

Caféborde er perfekte, når der løbende kommer nye gæster. Her er der mulighed for at sætte en lille snack på bordene, som gæsterne kan hygge sig med. Caféborde indikerer også, at gæsterne kan stå og snakke i et stykke tid og gå videre til et andet bord eller hjem, uden at de skal føle sig forpligtet til andet. Derfor er caféborde perfekte til åbent hus. Du kan selvfølgelig også opjustere fornøjelsen og leje passende stole.

Det er forskelligt, om åbent hus holdes indenfor i de måske nye lokaler, eller udenfor hvor der er plads til flere. Derfor er det også forskelligt, hvorvidt man har behov for telte eller lignende. Vi vil dog påstå, at et telt ofte er en praktisk god idé. Hvis det ikke er for at have “tag” over hovedet, kan det være som tag over maden – Et madtelt.

Se vores mange telte her på siden.

Leje af markedsparasol m.m.

Hvis festligheder til åbent hus primært foregår udendørs, kan vi foruden telte også anbefale leje af markedsparasol. I TommyTelt tilbyder vi leje af markedsparasol inkl. fod. Leje af markedsparasol er et godt supplement til cafébordene ved åbent hus, som primært foregår udendørs.

MarkedsparasolDet vigtigste ved åbent hus er i virkeligheden bare, at alt kører gnidningsfrit, og at alle gæster hele tiden er behaget. Derfor er leje af markedsparasol, caféborde, rød løber, fakler, flag, balloner og lignende noget af det, der gør det ekstra hyggeligt og indbydende for gæster til åbent hus.

I TommyTelt kan vi både assistere med ALT det praktiske, ALT det inspirerende og ALT det underholdende.

Fadøl og andre velsmagende tiltag

Fadøl, snacks og lignende er det næste, som du skal have styr på. Når du har alt det praktiske på plads – som borde, stole, service, pynt og lignende, er det tid til at tænke på næste del af festlighederne:

Den måske vigtigste og bedste idé af dem alle er at leje et fadølsanlæg. I TommyTelt udlejer vi både bar og fadølsanlæg, hvilket gør det nemt for strømmen af gæster at få en kold og god fadøl til åbent hus. Vi tilbyder selvfølgelig også kaffemaskiner og store termokander, hvilket heller ikke må negligeres til åbent hus.

Åbent hus er også et arrangement, hvor gæster løbende dukker op. Derfor skal åbent hus heller ikke arrangeres med 3-retters menu. Derimod vil størstedelen af gæsterne være veltilpasse med muligheden for en hotdog fra en pølsevogn eller et bæger med popcorn/baconchips og måske is.

Tag fat i TommyTelt, så skal vi nok guide dig i både muligheder og behov. Kontakt os her.

Popcornsmaskine

Flere timers åbent hus = flere timers underholdning

En af de ting som er kendetegnet ved åbent hus er, at det foregår over længere tid. Det er et arrangement, som eventuelt starter kl. 10 og slutter kl. 17. Et andet kendetegn er, at der formentlig er stor udskiftning i gæsterne. Derfor kan du ikke nøjes med at leje et musisk band mellem kl. 11 og kl. 12 eller have mad klar kl. 14. Det hele skal foregå i et særligt flow, så alle har de samme muligheder. I ovenstående afsnit skrev vi lidt om, hvordan den disciplin kan løses med mad og drikke. I dette afsnit fortæller vi lidt om, hvordan gæsterne løbende kan underholdes.

Musik

Det mest basale behov til underholdningen under åbent hus er, at der aldrig er stille. Derfor kan det være en god idé at sætte baggrundsmusik på. Det kan naturligvis være gennem jeres egne højttalere og jeres egen playliste, men ellers kan vi også foreslå leje af en jukeboks. Med en jukeboks får I masser af numre med stor diversitet i musikken, så alle gæster mindst én gang hører et nummer, de kan lide. Generelt er jukeboksen fyldt med op til 9.000 numre i alle genrer.

Vedvarende underholdning

Til åbent hus skal underholdningen være noget, som gæsterne selv kan aktivere, så det som sagt ikke bliver i en begrænset periode. Det kan eksempelvis være ved at leje en gammeldags kraftprøve eller et rodeotyr, som tilskuerne også vil hygge sig over.

Underholdning til børn

Vi skal huske, at åbent hus ikke ensidigt er for voksne. Det kan også være for børn, og vi ser også ofte, at børnene slæbes med til diverse former for åbent hus. Derfor er det også vigtigt, at børnene hygger sig. Hertil kan en hoppeborg være en knaldgod idé til timevis af underholdning.

Generelt

Skal du bruge underholdning til åbent hus, så gør os en tjeneste; tag et kig på vores store sortiment med tonsvis af underholdning.

Fundet inspiration?

Vi håber, at du har fået inspiration til dit næste åbent hus. Der er meget at forholde sig til, hvorfor det nogle gange kan være nemmere med en direkte snak om mulighederne.

Kontakt os på: + 45 70 22 83 88 eller på mail: kontakt@tommytelt.dk
Du er også velkommen til at besøge os og vores showroom. Find adresser her.

Husk, at vi gerne står for ALT. Ovenstående er kun inspiration, og vi står klar til at sammensætte et helt fænomenalt arrangement ud fra dine ønsker, din begivenhed og dine behov.

TommyTelt er mere end åben for at hjælpe med ALT til åbent hus.