Reception?

Her er et bestillings-eksempel til din reception

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til din reception.

reception

Få inspiration til den gode reception

Er det første gange, du skal afholde en reception? Eller leder du blot efter nye tiltag til at optimere den efterhånden velkendte reception i firmaet eller lignende?

Under alle omstændigheder er du kommet det rigtige sted hen. På siden her giver vi både idéer til den gode reception og foreslår også nogle konkrete muligheder for leje af udstyr i vores sortiment.

– En reception er en fest, og fester er vi mestre i at håndtere i TommyTelt.

En reception er i høj grad kendetegnet ved at være en uformel fest. Det gælder både selve festlighederne, men det gælder bestemt også invitationerne og hertil gæsterne. En reception afholdes eksempelvis i firmaet, som ønsker at præsentere eller fejre noget – eller nogen.

Det uformelle kommer specielt ved, at det sjældent er påkrævet, at gæsterne skal komme til en reception. Derfor afholdes receptionen også ofte over et bestemt tidsinterval frem for et konkret klokkeslæt. Receptionen er arrangementet, som foregår løbende på dagen.

Det kan eksempelvis være et advokatfirma, som afholder reception i anledningen af, at Gitte har 25-års jubilæumsdag, eller at firmaet nu har eksisteret i 40 år. Derfor bliver alle medarbejder, samarbejdspartnere og kunder inviteret til muligheden for at komme og lykønske firmaet. Sådanne en reception vil ofte også omhandle familie og venner, som kan møde op, hvis de har tid på den pågældende dag.

reception

Til sådan en fest, hvor rammerne er meget åbne, er det praktisk, hvis festlighederne ligeledes er meget åbne. Det vil eksempelvis sige, at festlighederne skal lægge op til, at gæsterne kan bevæge sig frit omkring. Mad og drikke skal være noget, som man kan snuppe løbende, og underholdningen skal primært være noget, man “lige-kan-gå-til”. Modsat et bryllup eller en konfirmation bliver dagen ikke planlagt af en toastmaster fra A til B.

Det skal du forberede til reception og jubilæum

Som sagt bruges receptionen ofte som festtype, når en medarbejder eller et firma har jubilæum eller lignende … Men hvad Søren skal man lige have forberedt?

Her er en simpel guide:

1. I skal have plads

Til jeres jubilæum har firmaet med stor sandsynlighed et lokale, som kan tages i brug. Hvis det ikke er tilfældet, så kan vi foreslå leje af et telt. Det kan faktisk være en ekstra gevinst med et telt, hvis vejret også er godt. Et telt indbyder også til noget mindre formelt, hvor man kan komme og gå. I TommyTelt har vi telte klar til både 6 såvel som 6.000 gæster. Vi kan også sagtens hjælpe og opsætning og nedtagning.

Find alle vores telte.

telt til reception2. Pynt til lokalerne eller telte

Når I har bestemt jer for stedet, skal I sørge for, at der også ser godt ud. Det skal lægge op til et attraktivt jubilæum. Der er ikke noget værre end et kedeligt kontorlokale, som stadig er kedeligt under receptionen. Få styr på pyntet. Et godt sted at starte er ved at kigge på bordpynten.

3. I skal have en let anordning af mad og drikke.

Til en reception – som ved et jubilæum – er det vigtigt, at gæsterne kan tilgå drikkevarer og lette snacks. Derfor vælger arrangørerne ofte en form for buffet, da det passer godt til formatet, hvor gæsterne kommer og går. I TommyTelt kan vi hjælpe med alt servicen og køkkenudstyret til det, I ønsker at servere. Derudover kan vi også konkret hjælpe med snacks og drikkevarer. Det kan eksempelvis være:

– Drikkevarer

– Mad

4. Borde og stole

Som sagt er det forskelligt, hvilke lokaler der bruges til en reception. Måske I allerede selv har borde og stole … Måske I ikke har. Det er i al fald vigtigt at have styr på denne del. En god idé er at bruge høje caféborde og eventuelt barstole, da det giver anledning til, at gæsterne mingler. Derudover er det også et blåstempel af, at det ikke er et arrangement, hvor gæsterne behøver at blive hængende hele dagen lang. Foruden borde og stole til gæsterne, kan det være praktisk med et gavebord, da gaver ofte er en del af kutymen til et jubilæum. I skal også bruge et bord til maden – især hvis I har valgt at servere buffet og måske fadøl.

Find alle vores borde og stole.

5. Underholdning og musik

Som vi tidligere har nævnt, er det ikke til en reception, at man typisk har igangsat et stort program af underholdning og indslag. Det skyldes, at gæsterne kommer og går. Derfor skal det underholdende element primært være noget bagvedliggende. Musik er ALTID en god idé. Det løfter stemning at have musik til at køre i baggrunden. I TommyTelt kan du eksempelvis leje den klassiske jukeboks, som sikrer dig, at du ikke går galt afsted med stemningen eller musikgenren. Med en jukeboks kan gæsterne nemlig selv få lidt sjov ud af at vælge mellem de mange tusinde numre. Hvis receptionen foregår i et telt, kan I jo også overveje at leje en lille hoppeborg til de yngste gæster eller en sømblok, der kan teste de konkurrencedrevne gæster.

Find mange flere former for underholdning.

Afrunding af guiden

De 5 punkter er vigtige at huske på forud for en god reception … lige meget om I lejer hos eller ej.

Ovenstående guide tager primært afsæt i firma-receptionen, men vidste du, at en reception også kan være en fest til andre anledninger?

Alt til reception

Bryllupsreception – inden bryllupsfest

En bryllupsreception er den uformelle fest, der foregår inden den store og mere formelle bryllupsfest (få inspiration her). Hvorfor holder man bryllupsreception? Fordi det er mere uformelt, og fordi man ikke skal tænke på antallet af gæster på samme måde som til jeres større bryllupsfest.

Den største udfordring til en bryllupsfest er jo ofte, at I ikke kan få ALLE med. Med en lille og åben bryllupsreception efter vielsen (og inden jeres bryllupsfest) kan ALLE få lov at hilse på de nye brudepar. Her skal der selvfølgelig også være et lidt koldt til ganen og en lille snack a la det, vi talte om i den korte guide.

Sørg for:

1) Sted, 2) Opdækning, 3) Let mad & drikke, 4) Borde og stole, 5) Underholdning.

– Så får I en fantastisk bryllupsreception forud for en fantastisk bryllupsfest.

Brug for mere rådgivning eller hjælp?

Har du brug for assistance til at holde en helt sublim reception for kolleger, venner og familie? Så står vi klar til at rådgive dig med planlægningen.

Hvis du overvejer at leje lidt (eller ALT) udstyr gennem TommyTelt, vil vi naturligvis også gerne høre fra dig.

Ring til på: +45 70 22 83 88 eller skriv en mail til kontakt@tommytelt.dk

Så får vi enkelt og hurtigt planlagt en helt fantastisk reception.

Du kan også besøge vores showroom, hvis vi du fysisk vil forbi for at se – og udvælge – ALT til festen. Vi tager også gerne en kop kaffe og en snak om selve planlægningen.

Find os på Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) og på Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

TommyTelt er klar med ALT inspiration til den perfekte reception.