Bryllupsfest?

Her er et bestillings-eksempel til din bryllupsfest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en bryllupsfest

bryllupsfest

Alt til jeres bryllup og til hele jeres bryllupsfest

TommyTelt har alt til jeres bryllup og jeres bryllupsfest. Skal du planlægge en helt særlig fest, som passer til den særlige dag? Så er du gået det helt rigtige sted hen. 

Vi i TommyTelt er rig på erfaring, når det handler om at planlægge bryllupsfest. Vi kan bidrage med de perfekte omgivelser til både ceremoni og efterfølgende fest samt en personlig rådgivning og planlægning af jeres bryllup. 

I TommyTelt finder du ikke kun storslåede telte, der kan bruges til alle typer arrangementer, men du finder også et stærkt hold af festarrangører, der kan råde dig i alt fra omgivelser til dekoration og underholdning.

Vi har et storslået og ekstravagant sortiment af alt til jeres bryllup og hjælper gerne med at planlægge og tilrettelægge alt til jeres bryllupsfest og eventuelt bryllupsceremonien. 

Alt til bryllupsfesten

Omgivelser – Bryllupsteltet m.m.

TommyTelt er kendt for at skabe de fysiske rammer til alle slags festivitas, og her er brylluppet en “bestseller”, som vi har stor erfaring med at arrangere.

Hvis du lejer lokaler, er du begrænset af i dine muligheder i både dekoration, underholdning og størrelse. Lejer du derimod et eller flere telte, kan dit bryllup designes præcis, som du har forestillet dig det. 

Hertil kan vi – som vores navn tilkendegiver – tilbyde storslåede telte, som kan rumme både store og intime bryllupsfester. Om I bliver 50, 500 eller 5.000 til jeres bryllup er altså underordnet. Vores telte kan sagtens rumme jer og jeres unikke bryllupsfest.

Et telt bliver ofte misforstået som værende primitivt. Det er dog langt fra rigtigt, hvilket du også kan se i flere af vores billeder. Vi vil våge at påstå, at et telt kan blive endnu mere eksklusivt, intimt og romantisk end alt andet – hvis det vel og mærket er det, du ønsker til dit bryllup. 

Her er et eksempel derpå

Vi kan sætte et stort og tillukket telt op med hyggelige bondehusvinduer på siderne samt en åben og fri indgang med rød løber, messingstandere og fast glasdør. Ønskes det, kan vi også tilføje et panoramavindue. Inde i teltet kan vi dekorere omgivelserne lige præcis, som du ønsker. Ønskes der en mere eksklusiv stemning, foreslår vi at hænge en innerline op. En innerline er et stort dekorationsstof, der hænges op under teltets loft, hvorved stoffet bølger let fra loftet og ud til siderne i teltet og skaber en stemningsfuld atmosfære. For at gøre det endnu mere romantisk kan vi tilføje lysekroner og dæmpe lyset, vi kan sætte runde borde op og dekorere dem med fine duge og servietter – vi kan tilføje en scene til musikken og et anstændigt gulv med marmorlook, som eftergiver en indendørs belægning. Vi sørger selvfølgelig også for, at der er varme, så jeres bryllup kan fortsætte langt ud på natten. 

Det var blot et eksempel på, hvordan et telt kan forvandles til en storslået bryllupssal og -fest. Det hele afhænger bare af, hvad end I ønsker. 

Med andre ord kan du altså få en bryllupsdag, præcis som du ønsker, og det er vitterlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kan sammensætte din helt unikke bryllupsfest til dig og dine gæster. 

Her er et udpluk af telte, som er suveræne til brylluppet: 

Foruden at have telte til festen, kan vi eksempelvis også hjælpe med et telt til selve ceremonien, hvis I har et ønske om at blive gift i det fri. Her kan vi foreslå dette:

Borde, stole, dekoration og bordpynt – bryllup

Borde, stole, bestik, porcelæn og bordpynt – bryllup med alt tilbehør. I TommyTelt kan vi hjælpe med at skabe og vælge den skønneste dekoration til jeres bryllup. 

Først og fremmest er det vigtigt at påpege, at vi kan skaffe og levere alle de borde og stole, I har brug for – I forskellige forme, længder og farver: 

Dernæst kan vi i samme omfang levere service, glas, skåle og alt tilbehør til bordene i ønskede materialer:

Bordpynt – bryllup

Vi har et bredt udvalg til en bred smag. Når vi taler om dekoration, har vi alt fra farverige duge og servietter til pyntelige lysestager – og tilmed spiseligt pynt. Alt sammen ud fra dine drømme til jeres bryllup. Tag et kig på vores inspirationsside her: bordpynt bryllup

Vi hjælper selvfølgelig gerne med at sammensætte den helt rigtige og unikke dekoration til dig og dit bryllup.

Underholdning – Til både børn og voksne

TommyTelt kan også hjælpe med at underholde gæsterne til din bryllupsfest. Vi kan sørge for musik i form af jukeboks, eller anderledes kan vi sætte en scene op med elektricitet, højtalere og lysshow, så jeres band får de bedste forudsætninger. 

Derudover kan I også glæde børnene med en “lille” hoppeborg, som denne, der er nem og hurtig at sætte op – og som vil underholde børnene i timevis. Anderledes kan I også få en sømblok, så gæsterne løbende kan konkurrere lidt i styrke og præcision.  

Vi kan hjælpe med at skabe stemningen, der følger brylluppets gang, men vi kan også hjælpe med at underholde gæsterne løbende – store som små.  

Snacks & drikke

Selvom vi kan hjælpe med alt til din bryllupsfest, er vi ikke en restaurant. Når det er sagt, kan vi hjælpe med alt det andet inden for køkkenudstyr, snacks og drikke til dit bryllup. 

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Udstyr

Mad

Drikke

Under alle omstændigheder skal vi nok hjælpe dig med at planlægge valget af mad og drikke til din bryllupsfest, lige meget om I laver selv eller bestiller udefra. 

Den praktiske hjælp på dagen

Når vi har hjulpet med alle rammerne til din ønskede bryllupsfest, kan vi også bidrage med alt det praktiske, der er ligger i dét at holde bryllup. 

Vigtigst er nok at fortælle, at vi henter og leverer telte m.m. ud fra aftale – og vi at gerne tager opvasken, hvorfor du dagen derpå kan slappe af og tænke tilbage på et godt og festligt bryllup uden de store bekymringer. 

Et bryllupstelt står oftest på en åben plads eller i en have – alt efter størrelsen. Har I ikke lige et toilet inden for rækkevidde, kan I også leje sådanne udstyr ved os. 

Planlægning – Inspiration til bryllupsfesten

Alt til bryllupsfesten

Der er rigtig meget, man skal tage stilling til, når man leder efter inspiration til bryllupsfesten. Det kan være helt uoverskueligt. 

Heldigvis for dig og jer, har vi planlagt hundredvis af forskelligartede bryllupper og står også klar med åbne arme til at rådgive og planlægge jeres store dag. Vi har samtidig et stort showroom med bryllupsdekoration og lignende, så du kan få inspiration til bryllupsfesten.

I TommyTelt glæder det os, når vi får lov til at hjælpe med en så vigtig fest som en bryllupsfest. Vi ved, at dit bryllup er en personlig dag, hvorfor det også kræver personlig service at give den rette inspiration til bryllupsfesten og arrangere den. Det får, når du vælger TommyTelt til at planlægge og hjælpe med inspiration til bryllupsfesten

Hvis du vil have visuel inspiration til bryllupsfesten, kan du se et udpluk af de bryllupstelte, vi har forvandlet til storslåede bryllupsfester – lige her.

Der er meget at forholde sig til og mange til- og fravalg, du står overfor. For at gøre det en my nemmere, har vi samlet alle vores udlejningsløsninger og -produkter her. Så kan du jo med rette begynde at sammensætte din egen bryllupsfest.

Kontakt os og få personlig hjælp og rådgivning

Skal vi hjælpe med planlægge dit bryllup eller dele af det? Så tag fat i os i dag. Også hvis du har spørgsmål eller bestillinger klar til én eller flere af vores udlejningsmaterialer.

Ring til os på +45 70 22 83 88 eller skriv en mail til kontakt@tommytelt.dk – så behandler vi din forespørgsel eller dit spørgsmål.

Du er også meget velkommen forbi i vores showroom. Her kan vi tage en snak om din bryllupsfest, og vi kan visuelt præsentere dig for en række muligheder til bryllupspynten og lignende. 

Du finder os på Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) eller på Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

Få en helt unik og uforglemmelig bryllupsfest og -ceremoni med TommyTelt ved din side.