Julefrokost?

Her er et bestillings-eksempel til din julefrokost:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en julefrokost.

Julefrokost rodeotyr

Julefrokost - Få inspiration

Skal du planlægge julefrokost i firmaet eller en gammeldags juletræsfest i egne lokaler?

Så kan du lave din helt egen ønskeliste ud fra inspiration på denne side, hvor vi præsenterer ALT det vigtigste festindhold til den perfekte julefrokost. Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv? Så lad os sammensætte din julefrokost fra start til slut:

– Ring til os på: 70 22 83 88

Så fylder vi sækken op med ALT, du har brug for. Fra juleservice til julemusik og julepynt.

julefrokost-dugDin guide til den ultimative julefrokost

For at gøre det nemt, har vi vedlagt nogle direkte genveje til de vigtigste ting til din julefrokost:

TommyTelt har masser af borde og stole. Vi kan både levere til din julefest for vennerne og familien, men kan også levere et ubegrænset antal af borde og stole til din julefrokost i firmaet.

Mad og drikke er måske det vigtigste til en julefrokost. Hertil skal du have det rigtige udstyr, så flæskesteg såvel som snaps kan nydes på den helt rigtige måde. I TommyTelt finder du tallerkener og fade i alle størrelser. Du finder samtidig masser af glas, der er velegnet til både juleøl, vin, snaps og tilmed gløgg.

Når man skal holde ‘Alletiders’ julefrokost, er man nødt til at pynte ordentligt op til jul for at skabe den usammenlignelige julestemning. Kom ud og besøg vores butik, som er dækket op til jul. Vi har et stort udvalg af juleservietter, nisser og julebordløber. Det er helt sikkert den nemmeste måde at finde ALT, du ønsker dig til jul og julefrokosten.

Julen handler ikke KUN om maden. Den handler også om hyggen, glæden og den gode julestemning. Den kan vi hjælpe med at skabe gennem underholdning, der får alle til at grine. Et godt eksempel herpå er vores RODEO RUDOLF … Ja, den er god nok! Vi har en særudgave af det velkendte rodeotyr i form af Rudolf, som ustyrligt nok skal vise vejen til grin i lange baner. Vi har naturligvis også meget mere at byde på af underholdning på siden.

underholdning jul

… Det kimer nu til julefest. Julemusik hører til, når man skal holde julefrokost. I TommyTelt har vi jukebokse med alle de velkendte julesange. Bliver I en smule mæt af julemusikken henover aftenen, så indeholder vores jukeboks heldigvis også flere tusinde af andre velkendte numre fra dansktop til den tyske schlager.

Brug for en kombination af underholdning om musik? Så overvej også et karaokeanlæg. Skal du holde julefrokost for firmaet, er det i al fald en fantastisk måde at skraldgrine og skråle med dine kolleger.

Vi kan ikke komme udenom, at en julefrokost i manges tilfælde også indeholder juleøl. I TommyTelt har vi en helt særlig julebryg, som bestemt lever op til smagen af jul.

Her er vores julegave til de, som er vildt med julebryg: Hancock Merry Christmas 15 L.

TommyTelt kan naturligvis også levere fadølsanlæg, som gør det ekstra mageligt til julefrokosten. Derudover leverer vi også både glas og fadølskrus.

Vi udlejer også store kaffemaskiner og termokander.

Julemaden? Vi har både varmeplade og ovne

Hos TommyTelt kan du leje varmeplade og alt andet slags køkkenudstyr, som assisterer den klassiske julemenu. Omend vi har ALT til festen, er vi ikke en restaurant. Derfor kan vi ikke kokkerere alt den lækre julemad, men vi kan hjælpe med ALT omkringliggende, som gør det nemt for jer.

Mad udefra

Har I bestilt den store julefrokostmenu til hele selskabet, er der helt sikkert mad i lange baner. Det giver en udfordring, som vi kan løse. Vi udlejer en varmeplade, som holder maden varm under servering. Vores varmeplade har termostat, således I selv kan justere varmen. På den måde slipper I for kold flæskesteg, kolde kartofler og en kedelig sovs, hvilket ikke må undervurderes.

I laver selv maden (eller får en kok til det)

Så skal I bruge det rigtige udstyr. Det er ikke alle lejede lokaler, som indeholder et ordentligt køkken. Og det er heller ikke sikkert, at køkkenet indeholder de rigtige maskiner og hvidevarer. Derfor udlejer vi også en masse køkkenudstyr i TommyTelt. Alt fra ovn, gasblus, varmeplade og komfur til kølebokse og køleskabe. Find størstedelen af nævnte udstyr på denne side.

Vores gave til jeres julefrokost

Hvad er det værste ved en julefrokost? OPVASKEN. Der bliver spist mad fra start til slut, og det resulterer naturligvis i masser af opvask. I TommyTelt tilbyder at tage opvasken for jer, så I ene og alene skal nyde jeres julefrokost … Værsgo!

Firmajulefrokost?

TommyTelt har masser erfaring med især firmajulefrokost, som er en tilbagevendende klassiker. Derfor ved vi også, hvordan sådanne en fest skal pakkes ind!

Har du fået ansvaret for den store firmajulefrokost? Sikke en opgave … sikke et ansvar. Der er ikke kun meget, som skal planlægges, det skal helst også planlægges helt perfekt, så kollegerne vil huske årets store begivenhed indtil næste års firmajulefrokost.

Lad TommyTelt aflaste dine skuldre ved at stå for hele planlægningen eller dele af planlægningen til den storslåede julefrokost.

Vi kan hjælpe dig med alt fra borde, stole, service og julepynt til underholdning, frokost og julemusik. Julen er gammel, og julen er ny, men julen er aldrig den samme; Lad os bruge vores ‘gamle’ erfaring til at skabe en ny og unik firmajulefrokost til glæde for dig, dine kolleger og for jeres budget. Kontakt os her, så tager vi den derfra.

Byd julen velkommen – besøg os og få mere inspiration

Vi håber, at både billeder og beskrivelser har givet dig lidt inspiration, som du kan fylde på ønskelisten. Har du brug for at opfyldt ét eller alle ønsker, så står vi klar til at servicere dig med det hele. Hos TommyTelt kan du endelig få alt på ønskelisten og mere til.

Kontakt os direkte på: 7022 8388kontakt@tommytelt.dk.

Som vi allerede har været inde på, kan vi hjælpe med planlægningen af din julefrokost.

Vi kan såmænd også samle en skræddersyet kuvert, så du kan planlægge efter antallet af gæster. Per person kan en kuvert eventuelt lyde:

  • Juleservietter og -dug
  • 2 x tallerkner
  • Øl-, vin- snapsglas
  • Bord(plads), stol og kaffekop.

Vi kan med andre ord lave en totalløsning til dig ud fra dine ønsker til julefrokosten.

Skal du holde julefrokost? Så er det nemmeste, at du kommer forbi TommyTelts showroom og vælger ALT til din julefrokost. Så kan vi hjælpe med at sammensætte festen og finde en løsning ud fra dit budget.

Kom endelig forbi Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) eller Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus). Find rute her.

Har du lyst til at besøge os? Så giv os gerne besked, inden du kommer. Så er du sikker på, at vi står klar til at hjælpe fra det sekund, du træder ind ad døren.

Glædelig jul og glædelig julefrokost – Fra alle os i TommyTelt.