Udlejning til erhverv og den offentlige sektor

Udlejning til erhverv? Hos TommyTelt har vi ALT til festen – MEN vi dækker også udlejning til erhverv og den offentlige sektor. Det gælder bl.a. telte, overdækning, service, stole, borde, kaffemaskiner, termokander, toiletvogne og hegn til virksomheder og offentlige institutioner.

Vi taler naturligvis ikke kun om firmafesten eller receptionen. Vi taler i lige så høj grad om skoler og børnehaver, der mangler ekstra plads til eleverne i et tidsrum. Vi taler om firmaer, der mangler borde og stole til en konference. Vi taler om byggepladsen, som mangler toiletvogne eller et robust telt til at modstå vejr og vind.

Hos TommyTelt har vi bl.a. hjulpet nogle af landets største sygehuse med store, varme telte til podning og rumfordeling under coronakrisen. Anderledes har vi også hjulpet skoler med eksamensborde, og vi har hjulpet firmaernes ansatte med hæve-/sænkeborde og elektricitet.

– Vi kan helt sikkert også hjælpe med løsning til jeres behov.

åbent hus

Udlejning af telt – Erhverv & offentlige institutioner

Vi har især mange opgaver indenfor teltudlejning erhverv og teltudlejning til den offentlige sektor.

De fleste forbinder et telt med sommerens havefest eller festtelte til den storeslåede festival. Det er skam også noget, vi gerne vil huskes for her i TommyTelt. Vi vil til gengæld også meget gerne huskes for teltudlejning erhverv m.m.

Vi har over 30 års erfaring i at hjælpe med udlejning til private såvel som udlejning til erhverv og institutioner. I TommyTelt udlejer vi alt fra kæmpe lagertelte til små buffet-telte alt efter behovet. Vores telte kan forlænges i uendeligheder, og vi kan sørge for både gulve, varme, døre, vinduer og borde/stole fra den ene ende til den anden. Vi udlejer telte, som kan rumme både 6 og 6.000 mennesker. Det samme antal gælder ved telt-opbevaring af maskiner, køretøjer, varer, lagerbehold, byggematerialer og andre ting, du ønsker at få opmagasineret eller beskyttet.

Vores telte er af den højeste kvalitet. Derfor er der også stor forskel på det telt, du kender fra fødselsdagsfesten og et telt, der skal beskytte materialer mod både sol, vind, regn og endda ildebrand. Vi vil gerne understrege, at vi kan levere begge dele – Det “nemme” og håndterbare telt til festen samt det robuste og slidstærke telt til beskyttelse. I TommyTelt har vi masser af erfaring med telte og hjælper gerne med opsætning og nedtagning. Det er dog fuldstændig op til dig, om du selv vil give dig i kast med begge dele. Igen afhænger det også af, hvorvidt det er teltudlejning erhverv eller teltudlejning til private fester.

Forskellige behov til udlejning

TommyTelt blev etableret for mere end 30 år siden. Gennem tiden har vi efterhånden prøvet lidt af hvert, når det kommer til udlejning af udstyr. Vi har haft mange forskellige kunder – lige fra koncertarrangører og sportsforeninger til offentlige skoler og kæmpe byggepladser. Lige meget hvad, der er tale om, går vi til opgaven med stor professionalisme og personlig håndtering. Vi tillader os at nævne et par eksempler på generelle kundeopgaver:

Skole/børnehave (og andre offentlige institutioner)

Vi bliver løbende kontaktet af børnehaver, skoler eller selve kommunen, som mangler udstyr. Det gælder både telte, som vi har udlejet, hvis der akut er fysisk pladsmangel i en begrænset periode. Det samme gælder borde og stole, som lejes til konkrete formål. Eksempelvis udlejer vi eksamensborde og stole, når skoler, gymnasier og andre uddannelsessteder står overfor skriftlige eksamener. Her er det perfekt at leje fremfor at eje, da der ofte kun er tale om et årligt behov.

Byggeplads og lignende

Det giver jo næsten sig selv, at en byggeplads løbende har brug for en eller anden form for overdækning. Her falder valget nogle gange på TommyTelt, da vi kan tilpasse telte til ønsker og behov. Køber du et telt, er det ofte en bestemt størrelse. Lejes teltet i stedet, kan det tilpasses behovet 100%. På en byggeplads kan et telt eksempelvis være en teltbro, der udelukkende danner en stor pavillon over steder, du vil dække for regn. Det kan såmænd også være kæmpe telte til at beskytte maskinerne og materialerne, der bruges på byggepladsen. OG det kan også være et varmt telt til håndværkerne. Udover telte hjælper TommyTelt også med udlejning af blandt andet:

Lagerplads

I TommyTelt udlejer vi også komplette telthaller og lagertelte til at opmagasinere materialer, produkter, varer eller store maskiner og køretøjer. Her tilbyder vi robuste og slidstærke telte med tilvalg, der passer til din lagerbeholdning – Eksempelvis indvendig opdeling, varme, lys, gulve og elektricitet. Det kan også være en port til at få køretøjer ind og ud eller en almindelig påsat dør til person-indgang og -udgang.

 

leje til erhverv

Sundhedssektoren

Sundhedssektoren er bestemt også aktive, når det handler om udlejning af udstyr. Som vi allerede har nævnt i tidligere afsnit, er coronakrisen et godt eksempel herpå. Da landet lukkede ned den 11. marts 2020, blev sundhedssektoren hurtigt overbelastet. De havde akut brug for plads til alle patienterne. Flere steder i Jylland hjalp TommyTelt med at sætte telte op over natten. Telte der opfyldte alle sundhedsmæssige krav – såsom det rigtige indeklima og lignende. Det er selvfølgelig bare et relaterbart eksempel, og det er langt fra det eneste. I TommyTelt kender vi mange af de sundhedsfaglige behov. Derudover lytter vi til altid to gange til kravene, så vi er sikre på at opfylde samme.

Erhvervsudlejning generelt

I TommyTelt hjælper vi alle erhvervsdrivende med udlejning til erhverv.

  • Produktionsvirksomheder
  • Handelsvirksomheder
  • Servicevirksomheder
  • Liberale erhverv
  • Oplevelsesindustrien

Vi har både kunder, som lejer service, borde, stole og lignende til konferencer og sjov underholdning til teambuilding.

Vi har kunder som skal bruge telte, mens lokalerne renoveres.

Vi har også oplevelsessteder, som bestiller et helt arrangement af underholdning på området til en bestemt begivenhed. Eksempelvis har vi tidligere sat 30 oppustelige forlystelser op i vinterferien (læs nyheden).

Vi udlejer også til fester

Foruden de nævnte eksempler på udlejning til erhverv, må vi erkende, at FEST også er et nøgleord i erhvervssammenhæng. Vi udlejer alt til firmafesten, åbent hus, reception, jubilæum og andre firmabegivenheder. Her hjælper vi typisk firmaet med en totalløsning, hvor hele festen arrangeres fra start til slut.

Brug for en erhvervsløsning?

denne side kan du bestille alt, du vil leje til dit firma, din opgave eller institutionen.

I TommyTelt ved vi godt, at erhvervsløsninger kan være mere komplekse end så meget andet. Derfor vil vi meget gerne tage en uforpligtende snak om dit behov.

Ring på: + 45 70 22 83 88 eller book et møde på: kontakt@tommytelt.dk