Fødselsdagsfest?

Her er et bestillings-eksempel til din fødselsdagsfest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til din fødselsdagsfest.

fødselsdagsfest

Hold en fantastisk fødselsdag

Har du fødselsdag? Eller har din ven, dit barn, din mor eller din medarbejder fødselsdag? Så skal det fejres med en ordentlig fødselsdagsfest.

Det kan være svært at planlægge en fødselsdag – især hvis det er til andre. For så skal du indtænke, hvad han eller hun kunne ønske sig til festen.

I TommyTelt har vi over 30 års erfaring i at planlægge fødselsdagsfester for både store og små. Vi ved nødvendigvis ikke, hvad netop din fødselsdag skal indebære, men vi har masser af forslag, som vi ved, at andre har fået glæde af.

Alt til fødselsdagen

Alt det praktiske til festen

Lige meget om det er en fødselsdagsfest for ham eller hende – børn, unge som voksne – er der nogle elementer, som går igen. Der er nogle praktiske tiltag, som du ikke kan komme udenom, og vi har samlet en lille guide her:

1) Placering:

Hvor skal I holde fødselsdag? I TommyTelt foreslår vi, at du lejer et lille såvel som stort fødselsdagstelt: Se Telte. Udover at vi har telte i alle størrelser, har vi også alt teltudstyr, som er væsentligt til teltfesten. Det indebærer blandt andet: Lys og elektricitetGulveVarmeanlæg og eventuelt en scene.

2) Siddepladser og borde:

Hvordan skal I omgås hinanden til festen? Det kan være, I skal sidde ved runde borde eller måske aflange borde. Find udvalget her: Borde og stole.

3) Pynten:

Hvordan skal festen se ud? Der er stor forskel på, om det er en 50-års fødselsdag eller en 10-års fødselsdag. Derfor er der også stor forskel på pynten. Under alle omstændigheder skal der pyntes en smule op med flag, duge, servietter, lys og meget mere, som du kan finde her: Dekoration. Skal du bruge balloner og lignende, har vi også dette store udvalg.

4) Forplejning:

Hvad ønsker du, at gæsterne skal spise og drikke? Vi har lidt forskellige løsninger, men en klassiker til en fødselsdag er naturligvis: Leje af en Pølsevogn. Vi har også alt inden for grilludstyr. Til især børnene kan vi anbefale: Slush-ice-maskine / Popcorn- & Baconmaskine.

I forhold til drikkevarer udlejer vi blandt andet: Køleskab og tøndekølerFadølsanlæg (med tilkøb af fadøl) – Kaffekander og -maskiner.

5) Service:

Hvad enten du har lejet pølsevogn hos os, lavet mad selv eller fået mad udefra, skal du bruge bestik, tallerkener, glas og meget mere: Service. Vi vil skynde os at påpege, at vi er store tilhængere af ordentligt service – glas, rustfrit stål, porcelæn, stentøj osv. Til gengæld er vi også tilhængere af, at det skal være nemt. Derfor henter og klarer vi gerne opvasken, når fødselsdagen er ovre – så bliver det ikke nemmere.

Så er rammerne på plads

Når ovenstående 5 trin er på plads, har du sikret dig, at du har ordentlige rammer til at holde en brag af en fødselsdag. Skal det være lidt mere ekstravagant, så kan du også pynte fødselsdagen med en stor og blafrende flagstang på 8 meter, som er nem at sætte op.

Mindre kan selvfølgelig nok også gøre det, og vi udlejer derfor ligeledes flag og flagstænger på 180 cm.

I TommyTelt har vi meget mere at vælge imellem til den fantastiske fødselsdag. På denne bestillingsside kan du selv gå på udkig blandt ALT det, vi udlejer.

Vi håber at vores lille guide samt billederne på siden har givet dig en smule inspiration til planlægning af en skøn fødselsdag. En fødselsdag er muligvis den mest individuelle fest af dem alle, derfor skal du også være mere end velkommen til at kontakte os personligt – så hjælper vi med at planlægge og arrangere en fødselsdag ud fra dine ønsker og behov.

Når rammerne til fødselsdagen er skabt, skal du til det sjove – Underholdningen!

hoppeborg til fødselsdag

Festpakker og underholdning

I TommyTelt har vi sammensat nogle helt sublime festpakker, som gør det nemt at holde fødselsdagsfest.

Festpakker til voksne

Her får du en festpakke med sømblok (inkl. søm og hammer), 30 liter fadøl og et fadølsanlæg til bordet. Behøver man mere til en herre-fødselsdag?

  • Til hendes fødselsdag

Vi har ikke sammensat en speciel pakke endnu, men vi kan helt sikkert sammensætte den perfekte pakke til en fabelagtig voksen-fødselsdag for hende. Når vi snakker underholdning, har vi blandt andet denne roterende forlystelse, der nok skal få festens kvindelige deltagere til at skraldgrine. Derudover er karaoke jo en klassiker, som aldrig går af mode.

  • Andet underholdning til voksne

Vi har masser af underholdning til voksne. Fra kraftprøver til sumodragter. Find det hele på vores underholdningsside.

Vi udlejer også musik til din fødselsdagsfest: karaoke, jukeboks, lysshow, scene og meget mere.

Festpakker til børn

Find alle vores festpakker til børn på denne side. Her finder du:

I børnepakken lejer du en lille hoppeborg og en slush-ice-maskine (m. krus/saft/sugerør), som er pakket i en trailer og klar til afhentning.

Cirkus-Pakken indeholder det samme som børnepakken: Hoppeborg + slush-ice-maskine (m. krus/saft/sugerør). Forskellen er, at du her kan vælge mellem vores Hoppeborg Cirkus og Hoppeborg Klovneland.

I vores Hop & Pop-Pakke får du en lille hoppeborg samt 1 x popcornmaskine med 50 bægere, popcorn-kerner og alt tilhørende tilbehør, som passer til 50 gæster.

I Tivoli-pakken kombinerer vi det bedste fra det førstnævnte pakker. Her får du både en hoppeborg, popcornmaskine og slush-ice-maskine med alt tilbehør. Som ved de andre pakker, er tivoli-pakken også pakket og klar til afhentning.

I Monster-pakken har vi gjort alt større og vildere. Her får du en brag af en fødselsdag. I pakken kan du vælge mellem vores store hoppeborge og hoppe-forlystelser – såsom vores Elefant-hoppeborg. Derudover får du også 1 x Stor slush-ice-maskine med tilbehør samt 1 x Popcorn-maskine med alt tilbehør.

  • Andet til børnefødselsdagen

Vi har også alt muligt andet inden for underholdning, som kan passe til en perfekt fødselsdag. Se mere på vores underholdningsside. Det er også oplagt at tage et kig på: Balloner og tilbehør.

Tilbehør til fødselsdagsfest

Skal vi hjælpe med fødselsdagen?

Nu har du set en del billeder og fået en lille guide med inspiration til din fødselsdagsfest. I TommyTelt ved vi godt, at der er rigeligt at vælge imellem, hvilket ikke altid gør det nemmere.

Derfor skal du altid tage fat i os, hvis du vil have hjælp. Som sagt har vi over 30 års erfaring i at arrangere fødselsdage. Derfor er vi også overbevist om, at vi kan hjælpe dig.

Du er velkommen forbi i vores showroom til en snak om den kommende fødselsdag. Så kan planlægge og udvælge ALT til festen. Ønsker du at komme forbi til en personlig snak? Så må du meget gerne give os besked inden lige her. På den måde kan vi stå klar til at hjælpe, når du kommer.

Vi holder til nær Aalborg på: Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby – og ved Aarhus på: Arresøvej 44, 8240 Risskov.

Du kan altid ringe til os på: +45 70 22 83 88 – eller sende en mail: kontakt@tommytelt.dk

HIP HIP HURRA!

Så kom du igennem hele inspirationssiden til fødselsdagsfesten. Vi håber, at det hjalp dig, og at du har fået en forståelse af, at TommyTelt vil og kan hjælpe med ALT til en fantastisk fødselsdag.