Havefest?

Her er et bestillings-eksempel til havefest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en HAVEFEST.

Havefest

Hold havefest med manér

På denne side har vi samlet lidt inspiration til din havefest, som vi håber, kan hjælpe dig i planlægningen.

Skal du holde havefest? Så gør det med manér. Lej det rigtige udstyr, som gør festen lidt mere selskabelig og suveræn.

Hos TommyTelt kan du leje ALT, du skal bruge til havefesten:

Vi får din havefest til at skinne som solen, og bliver der dårligt vejr, så sørger vi også for varme, gulv og lys i det telt, du lejer. Der er ingen begrænsninger i dine muligheder – det ved vi fra mange års erfaring.

Vi har masser af gode idéer, som du kan overveje, hvis du skal holde havefest.

Havefest - borde og stole

Find det rigtige havetelt

Hvis du ved, hvilken have din fest skal holdes i, skal du dernæst finde det helt rigtige havetelt.

Der er meget at vælge imellem, når vi taler et havetelt. Hos TommyTelt er et havetelt ikke nødvendigvis et lille telt, som passer til en mindre villa-have. Et havetelt kan også sagtens være på byens fællesareal – fælleshave.

Vi har nedenfor samlet lidt forskellige størrelser, som strækker sig fra en beskeden havefest – til en størrelse, der kan rumme hele firmaet eller hele vejen.

De udvalgte telte er bare idéer til et passende havetelt, og i TommyTelt har vi mange flere størrelser, som du kan finde lige her. Du kan med rette også leje et madtelt separat fra festteltet.

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse på teltet. Derfor håber vi, at vores størrelsesguide kan hjælpe:

Find den rigtige teltstørrelse:

  • Telt med aflange borde: 1 m2 pr. gæst
  • Telt med runde borde: 1,5 m2 pr. gæst

– Indtænk også plads til underholdning, musik, buffet og scene.

Er størrelsen stadig en udfordring? TommyTelt kommer gerne forbi din adresse og måler haven, så du får det helt rigtige havetelt. Se mere her. Du kan også altid kontakte os for personlig hjælp.

Telt til havefest

Find det rigtige tilbehør

Når teltet er på plads, har du sikret dig de helt rigtige rammer til din havefest. Så er det tid til at tænke på alt tilbehør til festen.

vores bestillingsside kan du selv gå på udkig mellem diverse festartikler, som du ønsker, skal være med til din havefest.

Praktisk skal du med stor sandsynlighed bruge borde og stole, service og pynt. Skal din havefest efterligne et indeklima, hjælper vi også gerne med opsætning af vægge, døre, gulv og varme. Så behøver havefesten ikke stoppe, når solen går ned.

Foruden de mest basale behov kan du med rette også tænke over, hvad gæsterne skal hygge sig med til havefesten. I TommyTelt har vi lidt forskellige muligheder og forslag til din havefest. Her er et lille udpluk:

Har du spørgsmål til vores udstyr inden for mad og drikke, skal du endelig sige til.

Når gæsterne har fået lidt at hygge sig med, skal du overveje, hvad der skal ske på dagen til din havefest. Det kan snildt være, at I kan nyde hinandens selskab, uden at I behøver mere. Det kan til gengæld også godt være, I har lyst til lidt selskabelig underholdning, der gør din havefest endnu bedre.

Find den rigtige underholdning

Underholdning til havefesten må ikke undervurderes. Når vi siger underholdning, behøver det ikke være et arrangement, hvor alle gæsterne koncentreret skal deltage. Underholdning kan være små remedier, som skaber stemning til en fest.

Eksempelvis kommer du langt med en jukeboks og god musik. Det kan også være en lille hoppeborg, hvor de mindste kan brænde lidt krudt af løbende. Derudover kan du købe en sømblok eller leje en sømblok med alt tilbehør. Så kan alle, der har lyst til en lille konkurrence, udfolde sig selv over det klassiske spil med søm og hammer. Består havefesten af ren drengehørm, kan du også leje dette samlede festsæt.

Der er mange muligheder for en skøn underholdning til havefesten. Vi har samlet alle dine muligheder på vores underholdnings-side.

På siden finder du både rodeotyr, hoppepude, sumodragter, kraftprøve, fald-i-vandet-maskine, store forhindringsbaner til børnene og meget mere. Vi har i al fald nok forlystelser til at få et grinet frem i alle slags gæster.

Underholdning er individuelt. Det kan være, du har en helt anden slags underholdning klar til havefesten, og i så fald må du sige til, hvis vi kan bidrage med et eller andet til din underholdning. Et eksempel kan være et slå-ud-bord til beer-pong eller ekstra stole til en klassisk stoledans.

tilbehør til havefest

Kan vi hjælpe dig?

Vi håber, du har fået inspiration til din havefest. I over 30 år har vi arrangeret, planlagt og leveret til diverse havefester. Så selvom en havefest er meget unik, har vi med stor sandsynlighed hjulpet til minimum et par stykker, som minder om formatet tilsvarende din havefest.

– Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med ALT til din havefest.

Har du spørgsmål, så ring endelig til +45 70 22 83 88 eller send os en mail på kontakt@tommytelt.dk

Vi kan også mødes personligt og drøfte samt vælge ALT til din fest. Du finder os på Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) og Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

Vil du besøge os og vores showroom, må du meget gerne booke en tid forinden, så vi er klar til at tage ordentlig imod dig.

Få inspiration til en anden festtype

Havefester er naturligvis ikke det eneste, vi kan hjælpe med og har erfaring med. Under begivenheder kan du få inspiration til alt fra byfesten, sommerfesten, konfirmationsfesten, fødselsdagen, bryllupsfesten, gadefesten, firmafesten, receptionen og meget mere, som løbende opdateres på siden.

Derudover kan du finde billeder fra tidligere afholdte fester i vores galleri. Her kan du se ALT vores udstyr i dets festlige brug.

Find ALT til din havefest hos TommyTelt.