ArrangementerDu får alt i opdækning, service og teltservice, når du bruger TommyTelt.

Lej bryllupstelt hos TommyTelt. Vi er din foretrukne leverandør af telte og alt til festen. Udover at udleje telte, sørger vi nemlig også for alt tilbehør, dvs. borde, stole, opdækning og diverse service, som du ønsker til din fest.

Det var også derfor, at TommyTelt blev kontaktet, da der sidste år skulle afholdes stort bryllup nord for Limfjorden. Da teamet fra TommyTelt blev kontaktet, var kundens idé egentlig bare, at der skulle lejes telt til bryllup for over 100 gæster i smukke og naturlige omgivelser. Brylluppet skulle holdes i smukke og naturlige omgivelser på en stor gård i Bindslev. Perfekte omgivelser til en fest i telt.

Lej bryllupstelt og få sparring

Efter at have taget kundens idé til eftertanke, gik TommyTelts professionelle team ind og gav sparring og rådgivning på tilbehør til den store fest i udlejet telt. Kunden blev således inviteret indenfor i showroomet på Voerbjergvej 36 i Nørresundby, hvor der er udstilling på borde, stole, opdækning, service, glas, servietter, fade, skåle og meget meget mere. Det var i showroomet, at kunden blev overbevist om, at det var værd at investere lidt ekstra, når man nu alligevel skulle holde bryllup og leje telt.

Derfor blev det til fuld levering på alt til festen fra TommyTelt, da brylluppet skulle holdes. Alt i opdækning og service kom således også fra TommyTelt. Som en del af servicen, så skulle kunden ikke koncentrere sig om at tage opvasken, fordi når du lejer service hos TommyTelt, så klarer vi også opvasken. En stor lettelse for kunden, som ikke skulle tænke på andet, end at nyde den store dag.

Effektivt team med opsætning af telt

Teamet fra TommyTelt var yderst effektive i deres opsætning og nedtagning af det udlejede telt. Det tog således 3 timer at sætte op, og kun 2 timer at tage ned. Det udlejede telt rummede alle 120 gæster, men kan i princippet rumme 300 gæster, hvis det er det, du vælger.

Lej bryllupstelt og alt til festen hos TommyTelt.

Følg med på Facebook og Instagram, for at se hvad vi laver hos TommyTelt.