Temafest?

Her er et bestillings-eksempel til din temafest:

– Sammensæt din egen bestilling her –

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til din temafest.

Temafest

Alt til din temafest

Temafest? Lej ALT til festen hos TommyTelt. Skal du planlægge en sjov fest, som skal passe til et specifikt tema? Så er du kommet det helt rigtige sted hen.

Vi elsker temafester, da de giver os mulighed for at slippe vores indre fantasi løs og klæde os ud i sjove kostumer. TommyTelt har planlagt mange forskellige temafester gennem årene – både for store og små. Så en temafest passer perfekt til TommyTelts service!

Skal du holde en temafest, og er du i tvivl om temaet? Hos TommyTelt er vi fuld af gode idéer til, hvilket tema festen kan være!

Hvor skal du starte?

Du vil rigtig gerne holde en temafest – men hvor skal du starte? Det er vigtigt at gøre sig tanker om, hvor og hvornår festen skal holdes. Skal festen holdes udendørs, kan vi klart anbefale et telt til anledningen. Med et telt har du mulighed for at samle dine gæster under et tag. Så skal du heller ikke bekymre dig om det uforudsigelige, danske vejr, når du skal holde din fest.

Et telt er fleksibelt og kan indrettes, så det passer perfekt til netop din temafest. TommyTelt kan dekorere teltet efter dit eget ønske.

Hos TommyTelt tilbyder vi teltudlejning. Vi er specialister på området, så har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har et bredt sortiment af telte – både til den store og lille fest. Én ting er sikkert, der er helt sikkert et telt, som passer til dit behov!

temafest-telt

Temafest – din ultimative guide

For at gøre det nemt, har vi vedlagt nogle direkte genveje til de vigtigste ting til en temafest:

 • Borde og stole
  TommyTelt har en masse borde og stole. Vi kan levere til din temafest for venner og familie, men også et ubegrænset antal borde og stole til temafest i firmaet.
 • Service og glas
  Mad og drikkevarer er vigtigt. Hos os finder du et bredt udvalg af tallerkener og fade. Du finder samtidig masser af glas, der er velegnet til både slush-ice, øl og vin.
 • Opdækning
  Skab den helt rigtige stemning til din fest. Vi har et stort udvalg af servietter, balloner og dekorationer. Kom forbi vores butik, og oplev vores sortiment.
 • Underholdning
  Nøglen til en sjov temafest er god underholdning. Hos TommyTelt hjælper vi med at skabe underholdning, som får alle til at grine. Eksempelvis har vi vores egen ustyrlige rodeotyr, som man kan prøve kræfter med at tæmme.
 • Musik
  Skal I have skruet op for temafesten? Vi udlejer både jukebox og karaoke-anlæg. Så har I noget at skråle med på og danse til, langt ud på natten.
 • Drikkevarer
  Kolde fadbamser, slush-ice og sportscola. Vi har det hele til din fest, så dine gæster ikke skal gå tørstige hjem.

Temafest for børn

Skal du planlægge en børnefest? Hvis ja, så er du måske i tvivl om, hvilket tema der passer bedst til børnene. Hos TommyTelt har vi en masse idéer til den perfekte temafest for børn. Vi ved, at børn elsker Paw Patrol-, prinsesse-, jungle- og cirkustema. Vi har ALT, hvad du skal bruge til din næste børnefest!

Hold en Paw Patrol-fest

Er Paw Patrol et hit hos dit barn? Så er et Paw Patrol-tema det helt rigtige valg at gå med. Du tænker måske, at det kan være et svært valg at udføre – men bare rolig! TommyTelt har tingene til den perfekte Paw Patrol-fest. Vi har blandt andet en stor Paw Patrol-hoppeborg og -forhindringsbane, som vi er sikre på, at børnene vil elske.

paw patrol fest

Lej alt til en prinsessefest

Planlægger du en prinsessefest? TommyTelt sørger for, at der bliver skruet max op for pynten og den lyserøde farve. Pynt op med vores flotte lyserøde balloner med helium, som både kan hænge eller svæve. Ballonerne holder i 6-10 timer. Vi har også duge og servietter, som matcher den lyserøde farve.

prinsessefest

TommyTelt ved, hvad der hitter hos de yngste. Vil du lave en uforglemmelig børnefest? Hold en fest med:

Temafest for voksne

Hvilken temafest passer bedst til de voksne? Svaret er enkelt: det ved vi. Med vores mange års erfaring med planlægning af fester er der garanti for fest og farver. Du kan blandt andet holde en farverig 80’er-fest, en elegant fest, en sjov oktober-fest, en uforglemmelig mandehørmfest eller pink party-fest. TommyTelt har ALT til den perfekte temafest!

Oktoberfest

Vi bringer den autentiske oktoberfest direkte hjem til dig. Med fadølsanlæg, pølsevogn, musik og den helt rigtige stemning er du garanteret en ægte bayersk oplevelse med TommyTelt. Vi anbefaler også, at leje vores bar med lys. Den skaber den helt rigtige stemning til en bayersk aften. Til en oktoberfest skal du selvfølgelig også have fundet lederhosen frem

– PROST!

Gallafest

En gallafest er en oplagt mulighed til at finde dit fine tøj frem. TommyTelt sørger for at skabe en elegant og hyggelig aften, der imponerer de fleste. Vi har både bordpynt, stole og service. Derudover kan TommyTelt også hjælpe med at underholde gæsterne til din gallafest. Vi kan sørge for musik i form af jukebox, eller alternativt sætte en scene op med lysshow og højttalere, så jeres band får de bedste forudsætninger.

gallafest

Har du et andet tema i tankerne?

Skal du holde en anden temafest, som skal være en succes hos de voksne? TommyTelt tilbyder også leje af eksempelvis:

Du kan også finde mange andre idéer til temafester her.

Temafest? Hiv fat i os

Har du specifikke ønsker til din temafest? Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har idéer til din næste fest, som du vil vende med os. Vi har også showrooms, hvor du kan se vores store sortiment og få en snak om mulighederne (book tid inden). Du kan også kontakte os på:

Vi har hjulpet med hundredvis af fester, så vi kan helt sikkert også arrangere en fantastisk fest for dig!

TommyTelt – Vi har ALT til din næste temafest!