Sølvbryllup?

Her er et bestillings-eksempel til sølvbryllup

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til et sølvbryllup.

Sølvbryllup

Hold det perfekte Sølvbryllup

Et sølvbryllup er en smuk ting. Det er et resultat af hele 25 års ægteskab. 25 år fyldt med kærlighed og store oplevelser – alt lige fra det første barn til huskøb. Ja, meget er sket på 25 år, og det skal fejres. Hos TommyTelt synes vi, at nogle af de bedste fester er de, hvor kærligheden til hinanden danner rammerne. Derfor står vi klar til at hjælpe jer og jeres nærmeste med at stable den perfekte fest på benene. Vi har ALT, I skal bruge til at afholde et brag af et sølvbryllup, også ideerne. Vi håber derfor, vi kan inspirere jer, og guide jer gennem alt det I skal tage højde for i forbindelse med afholdelsen af jeres sølvbryllup.

Morgensang: Musik til sølvbryllup

Musik til sølvbryllup er alfa omega. Musik til sølvbryllup er en stor del af begivenheden. Først og fremmest er det en tradition, at det “unge” ægtepar vækkes med musik og æresport. Derudover indeholder enhver god fest masser af musik. Det gælder også sølvbrylluppet. I skal derfor have styr på musikken som noget af det første, når alt det praktiske er på plads. Hos TommyTelt har I muligheden for at leje forskelligt musikudstyr. Hvilket udstyr I har brug for, kommer an på, om der er tale om morgensang eller musik til aftenens festligheder.

Morgensang (afsnit til gæsten)

Morgensang er noget jeres gæster tager sig af, så I kan passende skippe denne del.

Holder nogle du kender snart sølvbryllup? Så læs med her. Når det kommer til morgensang, er der en række klassikere, der forbindes med musik til sølvbryllup. Den største klassiker må siges at være “Katinka, Katinka luk vinduet op”. Hertil kan man også skrive sin egen morgensang eller gå med en klassisk salme som “I østen stiger solen op”. Hvilken tilgang, du skal gå med, kommer an på, hvad du mener passer bedst til ægteparret.

Alternativer

Skal du synge morgensang for et ægtepar, hvor klassikerne bliver for forudsigelige? Det kan eksempelvis være, at den gængse måde at gøre det på ikke passer til den historie, ægteparret sammen har skabt sig de sidste 25 år. Måske det er et par, der plejer at gøre alt modsat af, hvordan alle andre gør det. I sådanne tilfælde kan det være en god idé med en alternativ tilgang til den klassiske morgensang. I sidste ende handler det nemlig om at ære ægteparret og deres historie. Som alternativ kan du vække ægteparret til tonerne af deres yndlingssang, der buldrer derudaf akkompagneret af gæsternes skønsang. Her skal du blot bruge en højtaler, og så er du, og de resterende gæster, klar til morgensang. Du kan for eksempel afspille den sang, de dansede deres brudevals til for 25 år siden. Det kan også være en sang, som du ved, at de forbinder med et vigtigt minde i deres liv. Et minde fra en ferieaften på en strandbar, hvor en specifik sang spillede, eller den sang de dansede til i tidernes morgen, da det for første gang gik op for dem, at de elskede hinanden. Historien bag den valgte sang kan være mange, og du ved bedst, hvilken sang der beskriver ægteparrets tid sammen allerbedst.

Musik til aftenens festligheder

Et sølvbryllup fejres ikke kun med morgensang og rundstykker. Et sølvbryllup bliver også fejret til en større fest om aftenen. Når I skal have styr på musik til sølvbryllup, skal I derfor have styr på aftenens festligheder. Her kan I passende gøre brug af vores jukeboks selvhenter. Med 9.000 numre er der rigeligt til en hel aften og nat. Er I mere til en jukeboks, der skaber referencer til en tid med diners a la Grease, så kan I leje vores klassiske jukeboks.

Hos TommyTelt mener vi, at I nemt kan gøre musik til sølvbryllup til en del af underholdningen. Det kan I gøre ved at leje vores karaokeanlæg. Vores karaokeanlæg er en sikker vinder, når det kommer til at skabe en god stemning. En stemning hvor lattermusklerne bliver aktiveret og stemmebåndene rørt. Sammen med gæsterne kan I skråle til den lyse morgen. Vil I gå all-in, kan I eventuelt leje et lysshow eller en diskokugle, der kan stå ved karaokeanlægget.

Få styr på underholdning til sølvbryllup

Nu vi alligevel er inde på emnet ‘underholdning til sølvbryllup’, så har vi hos TommyTelt et bredt udvalg af forskellige former for underholdning. Her kan I finde alt lige fra hoppeborge til sømblokke. Apropos sømblokke, så er det at slå søm i en hyggelig og nem underholdning til sølvbryllup. Alt I skal bruge er nemlig en stub, søm og hammer, hvilket I nemt kan leje hos os. At slå søm i er en leg, de fleste kender til, derfor kræver den ikke meget forklaring. Bliver I mange gæster til festen, kan I med lethed leje – eller købe – flere sømblokke, så I undgår lang ventetid. Som underholdning til de yngre gæster kan vi også anbefale hoppeborg, bordfodbold og måske airhockey.

Jukeboks-sølvbryllup

Underholdning (afsnit til gæsten)

Vil du som gæst planlægge en let underholdning, der blot kræver en blyant og et stykke papir, så kan du eksempelvis lave en quiz om ægteparret. Vil du have en quiz, der aktiverer gæsterne mere, så er tip en 13´er det perfekte valg. Her bliver gæsterne aktiveret gennem en række forskellige udfordringer.

Du kan også udsætte ægteparret for en klassisk ryg mod ryg-leg. Her skal ægteparret sidde på hver sin stol, ryg mod ryg, mens du stiller dem en række spørgsmål. Et spørgsmål kunne eksempelvis være: Hvem er bedst til at lave mad? Herpå skal de indikere deres svar. Det kan de gøre ved at have to forskellige pinde med deres ansigter på. Nu handler det så for ægteparret om at svare det samme for at få point. Det gælder altså for dem om at række det samme ansigt i vejret, hvilket kan være en udfordring, når de ikke kan se hinandens svar.

Der er mange muligheder, om en sjov tale eller sang har heller aldrig fejlet.

Opsætningen: Pynt til sølvbryllup

Pynt til sølvbryllup er vigtigt. Både i forhold til æresporten om morgenen, som gæsterne står for, men også når det kommer til morgenbordet og selve festen om aftenen.

Morgenbordet

Hvis vi starter med morgenbordet, så skal I have styr på ting som service, dug til bordet, servietter og pynt. Når vi skriver pynt, så kan det eksempelvis være nogle fine blomster eller balloner. Hos TommyTelt kan I blandt andet købe sølvballoner samt helium til at puste dem op med. Hertil har vi en række forskellige vaser, der passende kan lejes til de indkøbte blomster. Bliver I mange til morgenbordet, har I også mulighed for at leje ekstra service hos TommyTelt.

service-sølvbryllup

Aftenfesten

Til aftenens festligheder kan der være mere, I skal have styr på udover pynten. Her må det vigtigste være at have et sted at holde festen. Har I besluttet jer for at fejre jeres sølvbryllup med en havefest, så kan I leje festteltet hos TommyTelt. Udover vores store udvalg af festtelte i forskellige størrelser kan I også leje borde og stole. Når I har styr på lavpraktiske ting som disse, kan I begynde at give den gas med planlægning af pynten.

Først og fremmest skal teltet pyntes

Vil I gerne give teltet et eksklusivt bryllups-udtryk, kan I leje innerline til loftet. Hos TommyTelt kan I leje innerline, der er 6 meter bredt eller 12 meter bredt. Synes I, det er for meget til et sølvbryllup, kan I også fylde loftet med sølvballoner. Ballonerne er en god måde at pynte et telt på, så det har et afslappet – men festligt – udtryk.

Telt til sølvbryllup

Udover pynt til teltet er der bordopdækningen. Bordopdækningen er uden tvivl en af de vigtigste ting inden for pynt til sølvbryllup. Vi har sagt det før, og vi siger det igen: Service kan i sig selv være pynt. Valg af tallerkener, bestik og glas er derfor ikke tilfældigt. Til et sølvbryllup kan det være er det nærliggende at gå med et klassisk bestik i sølv fremfor guld – det giver jo næsten sig selv. Derudover afhænger jeres valg af service også af festtypen. Her tænker vi på, hvor formelt I ønsker sølvbrylluppet skal være. Ønsker I et sølvbryllup med en mere uformel stemning, kan I for eksempel leje vores Princesa-glas til bordet. Ønsker I derimod, at der bliver skruet lidt op for eksklusiviteten, så kan I leje vores krystal-glas. Udover service er duge og servietter klassikere, når det kommer til pynt. Hos TommyTelt kan I finde flere slags stofduge og stofservietter.

Når vi snakker pynt til sølvbryllup, er mulighederne mange. Vores eksempler er bare få ud af mange, som vi håber har inspireret jer. Har I brug for at tale med os om jeres muligheder, eller har I spørgsmål, så er I altid velkommen til at kontakte os.

TommyTelt – Hjælper det “unge” ægtepar med at holde et festligt sølvbryllup