Hvorfor leje/købe lagertelte?

Lagertelte er suveræne til at opmagasinere og beskytte varer og større produkttyper. Det gælder, hvad end vi taler udvalgsvarer og byggematerialer såvel som store maskiner. Det smarte ved lagertelte er, at lageret kommer til dig og ikke vice versa. Du behøver ikke leje eller købe en lagerbygning i udkanten af byen, men kan i stedet få opsat et robust telt nær din byggeplads eller butik m.m. – såfremt du har plads. Hvis du alligevel afventer ledig lagerplads eller opsætning af et nyt lager, så er lagertelte også din ven i overgangsfasen.

Lagertelte kan fås i ønskede længder, højder og med egne ønsker til indeklima, elektricitet, rumfordeling og andre skræddersyede muligheder. Det er endnu en af lagerteltenes suveræne fordele.

I stedet for at presse varerne sammen på hylderne, kan du bygge omkring dit behov. Skulle du få brug for mere plads, har du endda muligheden for at få sat et ekstra telt op ved siden af – i flere tilfælde kan du endda forlænge eksisterende telt.

lej lagertelte

Hvad er et lagertelt?

Som navnet antyder, er et lagertelt et lager til dine varer, dine maskiner, dine byggematerialer og meget mere. Det vigtigste at vide er, at et lagertelt på ingen måde svarer til festteltet, som du kender fra bryllupsfesten og lignende. Et bryllupstelt skal være let og elegant, mens et lagertelt skal være tungt og robust. Det er en gængs misforståelse at tænke et lagertelt som almindelige former for festtelte. Ens for begge dele er dog, at de indeholder selve definitionen bag et telt: Skelet med teltstænger, som er overtrukket helt eller delvist.

Skal du have beskyttet materiale tørt, varm, sikkert og nemt, er lagertelte en kanon mulighed.

Lagertelte dækker bl.a. over:

 • Brandhæmmende og kraftige presenninger/overdækning
 • Kraftigt skelet og evt. aluminiumsprofiler, der stabiliserer de robuste lagerhaller

Lagertelte kan fås med:

 • Faste døre
 • Porte (hængslede porte samt skyde & el-porte)
 • Varme, lys og elektricitet
 • Rumfordeling
 • ALT

Vigtigst af alt er dog, at lagertelte tilbyder:

 • Stor fleksibilitet
 • Effektiv og suveræn opbevaringsmulighed
 • Billig løsning – kontra andre typer af lagerhaller

Et lagertelt er den fleksible løsning, der gør det nemt og bekvemt for dig, der skal have opbevaret dine materialer. Det gælder både:

 • Byggematerialer
 • Udvalgsvarer
 • Maskiner, køretøjer m.m.
 • ALT

Anvendelsesmulighederne er utallige og det gode ved lagertelte er netop, at du kan tilpasse lageret helt konkret efter dine specifikke behov.

skelet til lagertelt

Lagertelt-udlejning og køb hos TommyTelt

I TommyTelt kan du få både lagertelt-udlejning og køb. Vores telte er stabile, robuste og kan modstå alt fra sne og kraftig blæst til decideret ildebrand. Du kan eksempelvis få lagertelte, der kan dække byggematerialerne – men du kan såmænd også få lagertelte, der kan dække hele byggepladsen, hvis det skulle være. Alle størrelser og former er muligt. Du kan både leje et kilometerlangt telt, men også et 5×5-meter-telt. TommyTelt kan stå for alt vedrørende teltet/teltene. Det gælder alt fra varme, lys og elektricitet til rumfordeling og porte. Vi kører selvfølgelig også gerne forbi med teltet til opsætning, kontrol og sikkerhedstest (for et dækkende servicebeløb). Vi tilpasser vores lagertelt-udlejning til dine behov.

Du kan leje lagertelte til dine behov, men vi tilbyder også muligheden for at købe et lagertelt. Som sagt kan lagertelte bruges i overgangen til en kommende lagerbygning. Vi oplever dog ofte, at flere bliver overrasket over, hvor godt lagerteltet klarer opgaven, hvorfor de gerne vil købe det. I Tommytelt er vi lige så fleksible som vores teltløsning, hvorfor vi naturligvis også kan dække købs-behovet. Her tilbyder vi muligheden for køb af eksisterende telt, køb af et nyt telt eller køb af et tilsvarende telt, der svarer til eksisterende lagertelt-udlejning.

Brug for mere info? Spørg altid TommyTelt

Qua vores mere end 30 år i telt-branchen ved vi efterhånden dét, der skal vides om telte. Derfor står vi også klar som sparringspartner, såfremt du har brug for hjælp til lagertelte og lignende. Her svarer vi typisk på:

 • Hvilken størrelse har vi brug for?
 • Hvilke tilvalg bør vi indtænke?
 • Hvilke materialer består teltet af?
 • Hvad vil lagerteltet koste?

Har du lignende eller andre spørgsmål? Så koster det ingenting at spørge. Kontakt os her eller ring direkte på: + 45 70 22 83 88.

Leder du efter inspiration og viden vedrørende andre former for erhvervstelte eller telte til institutioner? Så har vi udarbejdet en hel guide til diverse muligheder.