Festudlejning

Vi har ALT i festudlejning til at gøre enhver fest til en fantastisk oplevelse. Herunder kan du få et lille udpluk af vores store sortiment af udstyr til festudlejning. Find netop det, som du har brug for til dit arrangement.

Teltudlejning

Teltudlejning er blandt vores mest populære produkter – og det er til at forstå! Vi leverer telte i alle størrelser og til alle formål, som danner de perfekte fysiske rammer om din fest. Når du bestiller teltudlejning hos os, kan du vælge mellem telte fra 3×3 til 25×50+ meter og flere forskellige typer. Vores udvalg kan dække ethvert behov, lige fra små, intime festtelte til store gildesalstelte.

Blandt vores tilbehør til telt finder du gulv, varmekanoner og forskellige typer af lys til teltet. Desuden omfatter vores udvalg i forbindelse med teltudlejning også forskellige muligheder for at skabe en helt speciel stemning i teltet. Du kan eksempelvis dekorere loftet med vores smukke Innerline, der giver en stemningsfuld og eksklusiv atmosfære i teltet. Hvis du vil bringe den smukke udsigt indenfor i teltet, kan du bruge vores panoramavindue til telt, som desuden bidrager med ekstra naturligt lys.

Musik til fest

Musik til fest kan være en meget subjektiv sag, og netop derfor er vores klassiske jukeboks en oplagt mulighed for at give dine gæster medbestemmelse blandt 7.500 forskellige numre i alle genrer og tonearter. Jukeboksen har det klassiske udseende, indbygget digital afspilning og digitalt display. Skal der fyres helt op for festen, er vi leveringsdygtige på lysshow og diskokugle, som giver dansegulvet den helt rigtige stemning. Vores sortiment af festudlejning omfatter desuden scener i flere størrelser. En scene er ideel til dig, der bestiller musik til fest eller underholdning udefra, eller til dig, som selv skal optræde. Vi har altså ALT, hvad der skal til, for at du og dine gæster kan danse til den lyse morgen.

Snacks til fest

Snacks til fest er uundværlige, uanset om der til festen serveres et måltid eller ej. Når den lille sult melder sig, bliver festen helt sikkert sjovere for dine gæster, hvis de kan hente sig en lækker snack. Slip for besværet i køkkenet ved at lade os levere snacks til fest. Vi kan eksempelvis levere popcornmaskine og baconvarmer, hvis du vil servere lækre lune snacks til din fest. Hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation, studentergilde, bryllup eller lignende, leverer vi pølsevogn og tilbehør til natmad.

Når der serveres mad og snacks til fest, skal der også drikkevarer til. I den forbindelse samarbejder TommyTelt med Hancock Bryggerierne om lækker, smagfuld øl, der er brygget efter de gamle metoder.

Vi udlejer forskellige fadølsanlæg til alle typer af festlige begivenheder:

  • Lej anlæg med 1 hane
  • Lej anlæg med 2 haner
  • Lej anlæg med bar

Hvis du og dine gæster skal køles ned under festen, kan vi også anbefale vores Slush ice-maskine. En lækker slush-ice er et forfriskende indspark og en sikker vinder for både børn og voksne.

Festpynt der passer til dit tema

Vi har festpynt, der passer til enhver fest. Vores festudlejning er ideel, uanset om du skal arrangere bryllup, barnedåb, jubilæum, fødselsdag, firmafest, eller en afslappet sammenkomst i baghaven. Du kan eksempelvis købe balloner i mange farver og heliumflasker til at puste dem op. Vi har desuden et stort udvalg af bordpynt, som kan bidrage til smukke borddækninger.

Vi tilbyder komplette løsninger, der vil gøre din fest uforglemmelig. Du kan eksempelvis få festpynt og tilbehør leveret sammen med dit telt eller andet festudlejning for at opnå et sammenhængende udtryk for din fest.

Sjov underholdning til fest

Vil du slippe for besværet ved selv at finde sjov underholdning til fest? Lad TommyTelt stå for underholdningen, og slap af, mens du og dine gæster synger karaoke, hopper på hoppeborg eller kæmper i sumodragter.

Sjov underholdning til fest er noget af det vigtigste at huske, når du skal arrangere en fantastisk hyggelig fest. Underholdning bidrager til den gode, afslappede stemning på festdagen, derfor kan du blandt andet:

Bord og stole-udlejning

Lad TommyTelt stå for bord og stole-udlejning til din næste fest, og få lige det udtryk, du drømmer om. Med vores bord og stole-udlejning går komfort og stil hånd i hånd. Du kan eksempelvis skabe et rustikt og landligt udtryk ved at bruge vores plankeborde og stole med hynder eller en mere moderne fest med vores runde borde og polstrede stole.
Når der er blevet spist, festet og danset, kan du desuden skabe et hyggeligt loungeområde til din fest med vores sækkestole, hvor dine gæster kan tage en slapper.

Vores sortiment af festudlejning indeholder altså bord og stole-udlejning til enhver fest. Hvis du har brug for hjælp til stil, funktioner eller pladsoptimering, er du velkommen til at kontakte os.

Serviceudlejning

Med serviceudlejning fra TommyTelt kan du lave smukke borddækninger til mange personer, som står snorlige og harmonisk hele vejen rundt om bordet. Vi har et væld af forskellige glas og tallerkener til alle formål og præferencer. Vi har alt inden for bestik og servering, både i sølv og guld. Foruden glas, tallerkener og bestik omfatter vores serviceudlejning mange muligheder for at gøre borddækningen endnu smukkere. Du kan eksempelvis lyse bordet op med levende lys i flotte lysestager eller dekorere bordet med duge og servietter. Vores serviceudlejning har altså alt det basale til borddækningen, og så kan du efterfølgende sætte et personligt præg på din fest med bordkort, blomster eller andet.

Brug for hjælp? Kontakt TommyTelt

Uanset om du er tidligt i planlægningsprocessen, eller du mangler det sidste gode råd, før du klikker bestil, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte ramme for din fest. Selvom vi har gjort en indsats for at gøre vores hjemmeside og bestilling så intuitivt som muligt, kan der stadig være spørgsmål, du mangler svar på. Hos TommyTelt er vi specialister i festudlejning, og vi står klar til at dele ud af vores mange års erfaring.

Kontakt os for at diskutere dine specifikke ønsker, eller bestil festudlejning direkte igennem vores hjemmeside. Lad os sammen gøre din næste fest til noget helt særligt!

Husk, at du også altid kan besøge os i vores showrooms ved Aalborg og Aarhus, og få en snak om din fest.