Studentergilde?

Her er et bestillings-eksempel til dit studentergilde:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til dit studentergilde.

studentergilde

Studentergilde for både ham og hende

Skal I holde studentergilde? I så fald vil vi starte med at sige tillykke til den nye – eller snart nye – student. Sikke en dag, sikke en uge og sikke en fest det bliver til jeres studentergilde. 

I TommyTelt har vi afholdt mange studentergilder. Både det intime studentergilde og det storslåede studentergilde. 

Vi vil endda vove at påstå, at vi har ALT til jeres studentergilde. Et studentergilde passer nemlig helt perfekt til TommyTelts service:

– Vi kan hjælpe med store som små telte.

– Vi kan hjælpe med snacks og drikke.
– Vi kan hjælpe med underholdning, som passer til børn, unge og ældre.

– Vi kan hjælpe med alt det praktiske i form af borde, stole og opvask. 

– Vi kan endda hjælpe med at planlægge hele gildet. 

At vi kan hjælpe med det hele er ikke bare et tomt postulat, men derimod erfaring fra hundredvis af afholdte studentergilder. Og billederne på siden er kun et udpluk. 

Vores vigtigste opgave er at hjælpe jer med ALT til jeres studentergilde.

borde og stole

Skal der fest? Så lad det blive en ordentlig studenterfest!

Det er helt forskelligt, hvordan hver enkelte afholder sin studenterfest. Det ved vi heldigvis godt i TommyTelt. 

Derfor er vores sortiment af festartikler også meget bredt. Der er dog nogle ligheder ved hver enkelte studenterfest, som går igen.

Alle skal bruge et sted at holde studentergilde. Har I allerede omgivelserne på plads, så kan I hoppe de næste par linjer over. For jer andre kan vi tilbyde et telt til jeres studenterfest. Det kan eksempelvis være følgende valgmuligheder.

Til få gæster, hvor siderne kan åbnes:

Telt 3×3 (9 m2)

Til den lille forsamling:

Telt 6×6 (36 m2)

Til lidt ekstra gæster (cirka 25-30 stk.):

 Telt 6×9 (54 m2)

Til den store studenterfest:

Telt 6×12 (71 m2)

Og vi har selvfølgelig mange flere størrelser, som du kan finde her. Til alle vores telte er en lang række valgmuligheder. Vi kan blandt andet sørge for varme, gulv og belysning, men det vil vi automatisk forhøre os om, når du bestiller et telt fra TommyTelt. 

Derforuden skal de fleste også bruge borde, bruge stole og bruge service, som du kan finde ved at klikke ind på tilsvarende ords link. Ellers kan du også finde det hele på denne samlede bestillingsliste.

TommyTelt kan altså hjælpe med alt det praktiske. Er der noget af det praktiske, du mener, vi mangler at fortælle om i ovenstående? Så er vi sikre på, at vi helt sikkert kan hjælpe alligevel. For når det kommer til studenterfest, kan vi hjælpe med 360 grader af festen.

Når lokation og opdækning er på plads, kan I begynde at tilvælge ALT det andet til festen.

nytårsfesten-teltTilvalg til studenterfesten

Hvad har I brug for? Vi kan hjælpe med det hele til studenterfesten. Lad os opridse et par valgmuligheder:

– Snacks & drikke

Til ethvert studentergilde er der ofte en lille snack og mange kolde forfriskninger.

Her kan vi eksempelvis tilbyde alt fra leje af pølsevogn til leje af grill. I kan også leje en popcornmaskine til snacks i løbet af dagen. 

Vi tilbyder også fadølsanlæg med mulighed for tilkøb af fadøl og leje af bar. Har I selv drikkevarer, som skal holdes kolde i sommervarmen, kan I også leje én eller flere tøndekølere

OG det hele behøver jo ikke kun være kolde forfriskninger. I kan nemlig også leje store kaffemaskiner og termokander.

– Underholdning

Musik

I kan leje sceneopstilling til jeres telt – eller vælge en jukeboks med stemnings- og selskabsmusik. I kan også selv levere et underholdende musikindslag løbende ved at leje karaoke.

Leg og løbende underholdning

Et studentergilde holdes ofte for familie og venner. Det vil sige, at både tante Olga og lille fætter Mikkel deltager og skal underholdes. Det kan vi heldigvis sagtens klare.

– De yngste

Eksempelvis kan du leje en lille hoppeborg, så der kan brændes noget krudt af hos de små?

– Vennerne

Til vennerne kan du leje en sømblok med søm, så de kan konkurrere løbende?

– Resten af familien

Til mor, far og resten af familien, som gerne vil lege med, kan I jo passende leje karaoke eller invitere dem til en styrketest på en gammeldags kraftprøve?

Dermed ikke sagt, at alle ikke kan få fornøjelse af det hele. Det vi i virkeligheden bare vil frem til er, at vi nok skal finde underholdning til alle gæsterne.

Tilbehør til studentergildeLidt ekstra sjov pynt – Hvad med helium-balloner?

Vi tilbyder leje af alt praktisk pynt og dekoration, men giver også muligheden for lidt ekstra legende pynt, såsom helium-balloner. 

Helium-balloner er et hit. Vi tilbyder helium-balloner i alle slags farver, så der er lidt at vælge mellem alt efter smag. På samme vis leverer vi også fin og enkel snor til alle vores helium-balloner.

Få helium-flaske og alt andet tilbehør

Vi giver jer selvfølgelig også muligheden for at købe en helium-flaske til ballonerne med helium-gas. Vi tilbyder en hel helium-flaske med indhold til cirka 50 balloner per helium-flaske samt en helium-flaske med indhold til cirka 30 balloner per helium-flaske

– På den måde sørger vi for, at I ikke løber tør for helium til balloner.

Det giver en sjov og anderledes pynt, som både pryder telt eller lokale og som samtidig er underholdende for store og små. Vores balloner fås i alt fra blå og lyserøde til guld og sølv. 

Helium til balloner er selvfølgelig kun en idé. Du kan også tage et kig på mange andre spændende muligheder til dekorationen og bordpynten lige her.

Kontakt os og få rådgivning

Der er masser af valgmuligheder. Og selvom vi mener det godt, ved vi også, at mange valg kan blive forvirrende og svært at finde rundt i. 

Hvor skal festen holdes? Hvor mange bliver vi? Hvad skal vi have at spise? Skal der være underholdning? Hvordan lægger vi budgettet?  

Vi ved, at det kan være svært. Derfor vil vi gerne tage skeen i hånden og gøre det nemt og simpelt for jer at få hjælp til jeres konkrete studentergilde. 

Bestil en tid i vores showroom. Så kan vi rådgive og planlægge jeres studentergilde fra A til B. Vi kan selvfølgelig også klare planlægningen eller bestillingen telefonisk: 7022 8388 eller via mail: kontakt@tommytelt.dk

– Er du nysgerrig på at se dine tilvalg på nær hold, skal du også være så velkommen forbi:

Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) eller Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus)

Selvom der er mange valg, behøver du kun tage et enkelt: Vælg Tommytelt, så hjælper vi med at skabe den mest mindeværdige studentergilde skræddersyet til jeres behov.