Polterabend?
Her er et bestillings-eksempel til din polterabend:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til et polterabend.

Polterabend-TommyTelt

Det berygtede polterabend!

Skal du stå for en polterabend til din kammesjuk eller veninde?

Den helt store udfordring er selvfølgelig at få sammensat en polterabend, som hovedpersonen ikke ved noget om, men som stadig passer til personen. Du kan desværre ikke spørge hovedpersonen: “Hvad har du lyst til?”. Tværtimod bliver dit kendskab sat på prøve, når du skal sammensætte verdens fedeste polterabend.

Festlighederne skal omfavne hovedpersonen, men også alle der deltager. Udfordringen ligger i at gøre det sjovt og underholdende, uden at krydse hovedpersonens grænser.

polterabend-festHvordan gør man det?

ALLE er forskellige, og derfor er efterfølgende bare nogle gængse idéer til, hvordan du kan sammensætte den ultimative polterabend. I TommyTelt har vi efterhånden hjulpet mange med denne type fest. Nogle gange har vi sammensat hele dagen, og andre gange har vi blot udlejet et telt, et fadølsanlæg eller en rodeotyr.

Dét indeholder en polterabend

Hvad skal du overveje forud for dagen? Her er et par tips og tricks:

 • Hvornår

Datoen er altafgørende, og det er en god idé at rådføre dig med hovedpersonens kommende ægtefælle. Hvis I gerne vil holde det hemmeligt for begge, må I være opfindsomme og få forældrene til at invitere ham eller hende på besøg. I SKAL have styr på datoen og tidspunktet. Ofte starter en polterabend allerede fra morgenstunden, da aktiviteterne snildt kan vare det meste af dagen. Du SKAL have et skudsikkert alibi, så din veninde eller kammerat ikke har nogen anelse om festen. Eksempelvis kan du få forældrene til at invitere på morgenmad – eller du kan få kæresten til at planlægge en fiktiv dag i forlystelsesparken. Tidspunktet og planlægningen af overraskelsen er altafgørende.

 • Hvem

Selvom du er personens måske bedste veninde eller ven, skal du huske, at hovedpersonen kan have andre end jeres venneflok, som bør inviteres. Det bedste trick er at tage afsæt i bryllupsinvitationen og finde ud af, hvem der er inviteret. Når det er sagt, må det være din opgave at bedømme, hvorvidt hovedpersonens polterabend kun er for vennerne – eller om onklen eller mosteren også skal med.

 • Budget

Find et passende budget. Det kan sagtens være, at det giver sig selv, hvis du allerede har en plan om, hvad I skal lave. Hvis ikke, så overvej budgettet på forhånd. Opret evt. en begivenhed på Facebook med alle deltagerne og lav en spørgerunde a la: 300 kr. – 500 kr. pr. mand. 1.000 kr. – 2.000 kr. pr. mand. osv.

 • Dagens strabadser

Der kan ske tusindvis af forskellige ting til en polterabend. I følgende afsnit giver vi lidt idéer til aktiviteter, som vi kan hjælpe med i TommyTelt.

Polterabend-aktiviteter

Polterabend-aktiviteter kan bestå af alt mellem himmel og jord. Det afhænger 100% af hovedpersonen og venneflokkens humor. Eksempelvis er der jo allerede stor forskel på polterabend-aktiviteter for henholdsvis kvinder og mænd – i hvert fald traditionelt.

Rammerne for polterabend-aktiviteter

Det kan være, at du har planer om bådtur og paintball, men både inden og efter jeres dagsprogram er det godt at have en base. Vi foreslår, at I lejer et telt til haven. Det giver jer masser af frihed til at feste med tag over hovedet. Samtidig er det ikke for omstændigt. I TommyTelt kommer vi gerne forbi og sætter teltet op og tager det ned igen – for et lille servicegebyr.

En anden idé er at have base på din bopæl eller hovedpersonens bopæl. Hvis det er hjemme hos dig, har du fuld kontrol over alt, der skal ske, hvorved du kan forberede dig i god tid. Såfremt du er i ledtog med hovedpersonens kommende ægtefælle, kan I også arrangere en base i hovedpersonens eget hjem, hvilket naturligvis gør det ekstra personligt.

Idéer til polterabend-aktiviteter – ude

Aktiviteterne skal passe snorlige til hovedpersonen og flokken, som deltager. Vi adskiller polterabend-aktiviteter i ‘ude’ og ‘hjemme’. ‘Ude’ er lidt idéer til polterabend-aktiviteter, som I kan bestille på dagen. Her er listen med gængse idéer:

 • Paintball
 • Lerdueskydning
 • Sejltur med lidt vådt til ganen
 • Croquis-tegning
 • Byvandring med kostume (gratis kys / eller andet gøgl)
 • Bueskydning
 • Klatring
 • Wellness
 • Poledance
 • Ginsmagning / ølsmagning / vinsmagning
 • Escape Room
 • Casino-tur
 • Workshop – Smykker, keramik el. lignende.
 • Ridning
 • Segway
 • Ballonflyvning
 • Fodboldgolf
 • Gokart
 • Tivoli-tur
 • Fægtning

Vi kunne blive ved. Der er nok idéer at vælge imellem. I ovenstående har vi endda holdt os fra de mere frække temaer, som du formentlig kender på forhånd.

Idéer til polterabend-aktiviteter – hjemme (base)

Skal I på tur er ovenstående nogle klassiske polterabend-aktiviteter. Som sagt er det altid en god idé med en fast base, og herfra kan I bestemt også arrangere masser af sjove indslag. Det er netop denne disciplin, som vi mestrer i TommyTelt. Her er en par gængse idéer til polterabend-aktiviteter:

Den er god nok. I TommyTelt kan I leje en rodeodildo, som giver venindernes polterabend et ekstra pift. Vi sender en Rodeo-dildo-fører med, som kan svinge jer rundt i 2 timer og skabe lidt ekstra grin og glæde. Så bliver det ikke mere underholdende.

polterabend-aktiviteterOBS: I kan naturligvis også leje en helt almindelig rodeotyr – med og uden fører.

En anden suveræn idé er at spille bordfodbold på en helt ny måde. I TommyTelt udlejer vi en oppustelig bane, hvor I selv er spillerne. Det er vanvittigt sjovt. Hvis du leder efter polterabend-aktiviteter, hvor alle kan være med, skal du helt sikkert leje banen.

I TommyTelt elsker vi oppustelige forlystelser. Den næste i rækken er vores svingarm. Det er en supersjov forlystelse, hvor I alle står på en oppustelig flade, hvorefter I skal dukke jer eller hoppe, når svingarmen kommer forbi. I TommyTelt kan I få en hel time for 1.250,- ekskl. fragt.

En dyst har aldrig skadet til en polterabend. Vi foreslår derfor også, at I overvejer at leje sumodragter til brydning. Det koster kun 800,- for et sæt, hvor I kan lave en lille turnering og bryde mod hinanden. Dragterne i sig selv får et smil frem på læben, og det bliver kun endnu sjovere, når I febrilsk vælter over hinanden i en intens brydekamp.

 • Meget mere

I TommyTelt har vi mange lignende lege og polterabend-aktiviteter. Tag et kig lige her. For at nævne et par andre klassikere, kan I også leje:

 • Sømblok
 • Boksebold
 • Karaoke

Mad og drikke? Gå med pølsevogn og fadøl

Vælg en pølsevogn og sørg for masser af kolde drikkevarer. I løbet af dagen skal du selvfølgelig tænke på, at deltagerne skal have mad og drikke. Du kan eksempelvis arrangere et pitstop på en nærliggende grillbar, og du kan fylde rygsækken med drikkevarer. Før eller siden skal I også have et ordentligt måltid, og her foreslår vi Mormors Pølsevogn.

pølsevogn-polterabend

Vi kan sende Mormors Pølsevogn hjem til jeres adresse med alt tilbehør: Personale, pølser, brød, dressinger og hele molevitten. Det er en rigtig god idé, da du ikke skal foretage dig mere end at bestille et tidspunkt, hvor vores Mormors Pølsevogn skal komme forbi. I TommyTelt kan du også leje et fadølsanlæg, hvilket bestemt også kan anbefales.

Skal vi hjælpe?

Vi håber oprigtigt, at vi har givet dig lidt at tænke over i forhold til planlægning af en polterabend. Har vi givet dig lidt for meget at tænke over, kan du i stedet bare komme forbi til en snak om mulighederne (book tid inden) – eller kontakte os her.

Vi har hjulpet med hundredvis af disse fester. Vi kan helt sikkert også arrangere en fantastisk dag for din ven eller veninde – og guide dig igennem alt, du skal vide.

Hold en uforglemmelig polterabend med TommyTelt