Nytårsfest?

Lej ALT til din nytårsfest hos TommyTelt:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en nytårsfest.

nytårsfest-tommytelt

Skal du holde nytårsfest?

Skal du arrangere den helt store nytårsfest? Hvad skal I lave? Hvordan fejrer I overgangen? Hvor skal festen holdes?

Der er mange ting, du skal forholde dig til forud for en nytårsfest. Heldigvis har DR allerede sørget for et par gode traditioner i løbet af aftenen: Dronningens nytårstale, 90-års fødselsdag og Uret på Rådhuspladsen. Med andre ord bliver festen næsten altid en succes lige meget hvad, fordi der allerede er et solidt setup.

Nytårsfest

Alligevel er det din opgave at fuldende festen, så den adskiller sig fra alle de andre år. Hvordan sørger man får, at en nytårsfest bliver helt speciel? Her er et par gode råd:

Festtelt til nytårsaften

Vi er altid fortalere for festtelte, hvilket du sikkert allerede har regnet ud. Hos TommyTelt mener vi, at et festtelt kan bruges året rundt. Af samme grund har vi også sørget for, at det kan muliggøres – selv nytårsaften. Vi udlejer både telte med varme, gulve, elektricitet, scene og hele molevitten. Vores telte kan også fås med vinduer. På den måde kan I sidde midt i festfyrværkeriet. For dig der skal arrangere nytårsfesten, er et festtelt anderledes, atypisk og helt igennem genialt. I TommyTelt kan vi både arrangere et varmt festtelt for 8 eller 8.000 gæster. Ring til os, hvis du vil høre mere om et festtelt til nytårsaften: 70 22 83 88.

Sørg for en spændende bordpynt

Bordpynt må ikke negligeres nytårsaften. Det er her gæsterne først møder standarden for festen: Skal vi sidde pænt og snakke stille, eller skal vi skabe os og fyre den af hele natten?

Bordpynt er din måde at signalere, hvad gæsterne kan forvente sig af aftenens strabadser. Det er samtidig din måde at sætte rammerne for hele festen. Når vi siger bordpynt, mener vi blandt andet duge, servietter, lys, balloner, konfetti, bordbomber, nytårshatte og alle mulige andre former for bordpynt. I TommyTelt kan vi hjælpe med det meste. På følgende side finder du vores kategori med bordpynt:

Vi hjælper naturligvis også gerne med serviceudlejning til din nytårsfest. Vi har ikke alverdens nytårshatte og nytårsløjer, men vi har ALT det praktiske og ALT det pæne, som sætter rammen for din bordpynt og bordopdækning.

Bordpynt-nytår

Jukebox – Sæt den rigtige stemning

Det kan være en god idé at leje en jukebox eller anden form for musik til festen. Der er ikke noget værre end stilhed til en fest, der er kendetegnet ved store brag og raketter. Sæt lyd til nytårsfesten med en jukebox.

Hvorfor fremhæver vi en jukebox?

En jukebox er perfekt til en nytårsfest. Det skyldes, at den rummer 7.000-9.000 forskellige numre, som gæsterne selv kan vælge imellem. Til en nytårsfest er der ikke en bestemt genre. Hvorimod julefrokosten helst skal bestå af julemusik, skal nytårsfesten bare være: “Noget vi kender”. Med en jukebox kan I høre alle klassikerne og skråle med hele natten. Netop derfor er en jukebox et godt valg. Vi fremhæver naturligvis også en jukebox, fordi vi selv kan udleje den til dig.

Om du vælger en jukebox eller ej, er det i hvert fald vigtigt, at musikken spiller. En god nytårsfest skal have stemning, og stemningen fås gennem god musik.

Underholdning til nytår

Underholdning til nytår er din måde at gøre noget anderledes – noget gæsterne husker. En god nytårsfest består ofte af et indslag, der kan sætte festen lidt i gang. Hvad kan underholdning til nytår være?

Underholdning til nytår kan være:

  • Quiz – Musik-quiz eller Året-der-gik-quiz
  • Stoledans – Eller andre klassikere
  • Margretheskål – Eller en anden udgave af Gæt-og-grimasser
  • Karaoke – Underholdning der får alle til at grine og smile

Det er naturligvis bare få af mange idéer til klassisk underholdning til nytår. I TommyTelt går vi meget op i underholdning til festen. Vi er klar over, at det nok ikke er til jeres nytårsfest, at I ønsker en hoppeborg. Heldigvis har vi meget mere at byde på. Eksempelvis udlejer vi karaokeanlæg, sømblok og sumodragter.

Karaoke er og bliver en sjov underholdning til nytår. Det gode ved karaoke er, at det ikke bare er sjovt for deltagerne, det er også sjovt for alle, der kigger på. Karaoke sætter virkelig gang i festen. I TommyTelt sørger vi tilmed for at bringe og hente karaokeanlægget. Underholdning til nytår er vigtigt under alle omstændigheder. Det handler naturligvis også om gæsterne og jeres nytårsfest. Er I mere end 100 mennesker, er en musikquiz lidt sværere at arrangere. Så kan det være, at I skal “nøjes” med et musikband og masser af dans. Er I 10-30 gæster kan karaoke virkelig anbefales.

Er der mere?

Har du styr på stedet, bordopdækningen, musikken og underholdning har du rammerne for en fantastisk nytårsfest.

Mad

Vi kommer ikke udenom, at nytårsmenuen også er vigtig. Maden er én af de ting, der er svært at guide andre i. I første omgang kommer det an på, om I vil købe udefra eller selv kokkerere. Det eneste råd vi vil give er, at I skal overveje tiden. Er I fire personer, der holder nytårsfesten sammen, er det træls, hvis to af de fire står i køkkenet hele aftenen. Er I 10-20 gæster giver det lidt bedre mening at sammensætte en lækker menu. Er I 50-100 er det nok en god idé at bestille mad udefra. Skal du sørge for snacks? Så kan du også leje vores popcornmaskine eller baconvarmer. Det er et sikkert hit hos dine gæster!

Drikke

I Danmark er der en stor tradition for at drikke champagne nytårsaften – og generelt bare at drikke alkohol til nytårsfesten. Vi foreslår, at I køber champagne, så der blot er ét til to glas til hver gæst ved midnat – man kan hurtigt købe for meget. Derudover kan I med rette købe lidt vin. I TommyTelt kan vi også hjælpe med et fadølsanlæg. Vi mener generelt, at et fadølsanlæg altid er et sikkert hit til alle slags fester.

nytårsfesten-teltFå hjælp til nytårsfest

I TommyTelt vil vi være beærede over at hjælpe med at arrangere nytårsfesten sammen med dig. Vi foreslår, at du kommer forbi vores showroom, hvor vi kan gennemgå nogle populære muligheder og sammensætte en fantastisk nytårsfest.

  • Find vores showroom nær Aalborg: Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby.
  • Eller besøg os nær Aarhus: Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

Kontakt os gerne inden dit besøg. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Vi forstår også godt, hvis du selv vil sørge for det hele. I så fald håber vi, at du har fået lidt inspiration. Vil du have inspiration til flere slags fester, så se vores overblik over begivenheder.