Konfirmationsfest?

Her er et bestillings-eksempel til din konfirmationsfest:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en konfirmationsfest.

konfirmationsfest

Konfirmationsfest med alt tilbehør

Skal I holde konfirmationsfest? Så kan TommyTelt hjælpe jer med hele molevitten. 

Vi har omgivelserne, vi har underholdningen, vi har snacks og drikke, vi har dekorationen og så har vi alt det praktiske til jeres konfirmationsfest.

Konfirmation er en stor begivenheden for både den enkelte konfirmand og hele familien. Det er en milepæl i livet, hvor man fejrer alt det, som er hændt og fejrer alt det, som skal ske. 

Derfor er konfirmationsfesten også en avanceret fest at afholde. Den skal nemlig indeholde dele af konfirmandens interesser og liv, som det har været indtil nu, men også imødekomme det faktum, at han eller hun så småt bevæger sig ind i de voksnes rækker.

Hvordan skaber man så en konfirmationsfest, der harmonerer mellem barndommen og voksenalderen? Man tager fat i TommyTelt.  

Vi har stået for tusindvis af konfirmationer i tidens løb og ved præcis, hvad det kræver. Derfor kan vi guide jer i de rigtige valg ud fra jeres ønsker og behov til den festlige dag. 

Det første dilemma opstår altid ved beliggenhed, som ofte er noget bøvl. Enten kan I ikke få dét, I gerne vil have, eller også koster det alt for meget i forhold til plads og muligheder. 

– Overvej et telt! 

Et telt til konfirmation løser alle problemer

Overvej et telt til konfirmation. Det løser alle problemer og kan samtidig skræddersyes præcis efter ønske. Bare for at nævne et par problemer, som et telt til konfirmation løser, kan der nævnes:

– I får mere for jeres budget.

– I kan stille teltet i jeres have og dermed formentligt tæt på kirken.

– I kan tilpasse størrelsen på teltet efter gæster og ikke vice versa. 

– Det er med stor sandsynlighed godt vejr, hvortil et telt er perfekt.

– Bliver der dårligt vejr, kan vi såmænd også sørge for varme i teltet.

– I kan indrette “rummet” og festen, ligesom I vil – også eksklusivt og elegant.

– I får både telt og alt andet til jeres konfirmationsfest af samme leverandør – TommyTelt. 

Der er mange flere fordele, men vi har svært ved at finde et minus ved at leje et telt til konfirmation og konfirmationsfesten.

Her er et par eksempler på telte, der er perfekte som telt til konfirmation: 

Et passende telt til konfirmation:

Holder I konfirmationsfest i huset eller lignende bygning, kan I også leje et 3 x 3 m. madtelt, som også kan anvendes som indgangsparti til jeres konfirmationstelt. 

Derudover fås teltene med vinduer, indgang og gulv – alt sammen for at give teltene et indendørs præg. 

Vi hedder TommyTelt af en årsag. Vi er Jyllands førende teltudlejningsfirma og kan vores kram, når det kommer til telte. 

Konfirmation i haven?

Det der gør et telt helt eminent til konfirmationen er, at I så kan holde konfirmation i haven. At holde konfirmation i haven gør alt det praktiske meget lettere – og I får uden tvivl stadig en kanon konfirmationsfest. 

Ved at holde konfirmation i haven får I eksempelvis mulighed for at tilberede maden i jeres eget køkken, bruge jeres eget inventar som grill og lignende – og muligheden for, at børnene kan lege på inde og at oldemor kan få en lur i soveværelset.

Det har sine fordele med konfirmation i haven, og én ting er sikkert. Jeres konfirmationsfest kan blive mindst lige så særpræget og storslået med et telt i haven. Det skal vi i TommyTelt nok bidrage til. 

Inspiration til konfirmationsfesten

Inspiration til konfirmationsfesten

Leder I efter inspiration til konfirmationsfesten, så er det bare med at gå på opdagelse i vores store sortiment. Foruden telte har vi nemlig også alt andet til konfirmationsfesten.

Ved TommyTelt kan i leje borde, stole, bestik, skåle/fade, glas, tallerkener/stentøj, dækketallerkener m.m. Vi kan sørge for alt det praktiske og i det antal, I får brug for. 

Når vi har hjulpet med at det praktiske, kan vi også sørge for bordpynt og dekoration som inspiration til konfirmationsfesten.

Vi ved godt, der er forskel på ønsker og stil. Derfor har vi også et bredt udvalg af diverse bordpynt og dekoration, så der er noget til enhver smag – både for drenge og piger. 

Faktisk kan I selv komme forbi vores showroom nær Aalborg og Aarhus og sammensætte bordpynt ud fra vores udvalg, som passer til jeres konfirmationsfest – det er helt uforpligtende selvfølgelig. På den måde kan I få materialerne mellem hænderne og med jeres egne øjne se farvekombinationer, blomster, lysestager og alt andet pynt. 

I er altid velkomne forbi i vores showroom, hvor I kan finde masser af inspiration til konfirmationsfesten.

Underholdningen – Sæt gang i konfirmationen!

Underholdning til konfirmation

En konfirmationsfest skal være underholdende – og ikke kun bestå af til tider lidt for lange taler og sange. Derfor har vi i TommyTelt alt slags underholdning til konfirmationsfesten. 

Med hensyn til musikken, kan vi tilbyde en jukeboks eller eventuelt sætte en scene op til bandet. Vi har også lysshow, discokugle og karaokeanlæg, hvis det kunne friste.

Af leg og underholdning har vi alverdens udstyr – fra små og store hoppeborge til rodeotyr, fodboldmaskine og airhockeybord. Hvis onkel eller tante skal testes på sine gamle dage, kan vi også smide et par sumobryderdragter eller en kraftprøve med i bestillingen. 

Find over 40 forskellige legende forlystelser til konfirmationsfesten lige her.

Snacks & drikke til konfirmation

Selvom I holder konfirmationsfesten i et telt, kan I stadig få alt inventar, alt udstyr og alt mad og drikke, som passer til festens hovedperson. I TommyTelt vil vi gerne hjælpe hertil.

Derfor udlejer vi også køkkenudstyr, bar, grill og tilmed en køletrailer. Vi har også snacks til at stille den lille sult – som popcorn-, baconmaskiner og sluch-ice-maskine

Skal gæsterne mættes lidt mere, kan vi også tilbyde isbar og pølsevogn med alt inkluderet. 

Derudover kan I få stillet tørsten med bl.a.

Der er nok at vælge imellem, og vi hjælper jer gerne med at gennemgå og arrangere jeres konfirmationsfest, hvis I ønsker.

Kontakt os og få hjælp med konfirmationsfesten

TommyTelt har stor erfaring med at holde konfirmationsfest – alt fra opsætning af telte til valget af servietter. Derfor rækker vi også hænderne ud og tilbyder jer en samlet løsning, hvor I kan få os til at hjælpe med ALT til konfirmationsfesten. 

Hvis det har interesse, eller hvis I bare har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. 

I kan give os et kald på +45 70 22 83 88 eller sende en mail til kontakt@tommytelt.dk

I må også hjertens gerne komme forbi til en snak om konfirmationsfesten. Så kan vi også præsentere jer for alle mulighederne.

Find os på Voerbjergvej 36, 9400 Nørresundby (Aalborg) eller på Arresøvej 44, 8240 Risskov (Aarhus).

Tag fat i TommyTelt og få verdens fedeste konfirmationsfest!