Børnefødselsdag?

Her er et bestillings-eksempel til en klassisk børnefødselsdag:

Sammensæt din egen bestilling her

Eller lad os hjælpe: +45 70 22 83 88. Vi ved, hvad – og hvor meget – du skal bruge til en skøn børnefødselsdag.

børnefødselsdag-tommytelt

Skal I holde børnefødselsdag?

Skab den perfekte børnefødselsdag med hjælp fra TommyTelt.

Skal du til at holde en børnefødselsdag? Er du i tvivl om tema? Eller har du brug for hjælp til at holde den perfekte børnefødselsdag? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos TommyTelt har vi nemlig ALT, du skal bruge til festen. Og vi er fuld af gode ideer til børnefødselsdagen – så læs med!

Kom godt fra start

Du skal holde en børnefødselsdag – og hvad så nu? Det er vigtigt at få styr på, om festlighederne skal foregå indendørs eller udendørs. Skal festen eksempelvis foregå udendørs, så kan vi helt klart anbefale et telt. Et telt med plads til alle børnene, samt plads til at lege, fjolle og hygge. Med et telt sikrer du dig også, at der er plads til forældre såvel som onkler og tanter. Teltudlejning er noget af det, vi kan hjælpe dig med. Her hos TommyTelt er vi specialister på området, og du kan derfor roligt kontakte os. Vi har et bredt sortiment! Du skal derfor ikke være bange for, at der ikke er et telt, som passer til dit behov. Vi har både små telte, store telte og alt midtimellem.børnefødselsdag-telt

Det næste skridt er at finde ud af, hvilken slags børnefødselsdag du vil holde. Her skal du eksempelvis stille dig selv spørgsmål i forhold til: Tema, servering, underholdning og pynt. Vi kommer med ideer til det hele.

Børnefødselsdag-Tema: To hurtige idéer

Vil dit barn have en temafest? Hvis svaret er ja, så er du måske i tvivl om, hvilket børnefødselsdag-tema du skal vælge. Eller måske er du tom for ideer til et hurtigt og nemt børnefødselsdag-tema. Hos TommyTelt har vi mange idéer. Cirkus-tema og prinsessefest er to ideer, som nærmest alle børn elsker.

Cirkus-tema
Mange børn elsker en dag i cirkus. Derfor er cirkus-tema et sikkert hit! Du tænker måske, at det lyder svært at udføre. Det er det ikke. Hos TommyTelt kan du leje en cirkuspakke. Cirkuspakken er en af vores festpakker. Den indeholder en lille hoppeborg og slush-ice-maskine (inkl. krus, sugerør og saft); det perfekte valg til at danne rammerne for en vellykket børnefødselsdag.

Prinsessefest

Elsker dit barn prinsesser? Så er et prinsessetema det helt rigtige valg! Til en prinsessefest skal der skrues maks op for pynten. Du kan eksempelvis pynte op med lyserøde balloner. Hos TommyTelt foreslår vi, at du køber en helium-gasflaske til at fylde dem op med. Vi har både en mindre flaske (ca. 30 balloner) og en større flaske (ca. 50 balloner). Vi har også lyserøde duge, der matcher ballonerne. Vi kan altså hjælpe dig med at skabe de helt rigtige rammer for et lyserødt prinsesseunivers.

Synes du og dit barn hverken om cirkus-tema eller prinsessefest, så er det heldigt, at vi har flere ideer til børnefødselsdag-tema, som du kan lade dig inspirere af.

Isbar
Lej en isbar! Du kan eksempelvis lade børnene bygge 10-kuglers is til ære for fødselaren.

Popcornmaskine
Popcorn, popcorn og flere popcorn. Lej en popcornmaskine, og lad børnene spise sig mætte i popcorn. Vi fylder jo kun 10 år én gang i livet.

lej-popcornmaskine-børnefødselsdag

Spas og løjer
Hvad er en 10 års-fødselsdag uden spas og løjer? Lad børnene finde deres indre sumobryder frem. Lej sumodragter og måtte hos os.

Husk flag til børnefødselsdagen
Hejs et flag. Har du ikke et flag? Frygt ej, du kan leje et flag hos os!

flag-børnefødselsdag

Husk forældrene (og alle andre voksne)

Man bliver ikke for gammel til hverken is eller popcorn, men vi foreslår dig, at du også byder på kaffe. Hos TommyTelt har vi et udvalg af kaffemaskiner- og tilbehør. Du behøver altså ikke bekymre dig om at mangle kopper, kander eller andet.

Udover at have styr på alt det sjove, så er det også vigtigt at have styr på det praktiske. Hos TommyTelt kan du leje borde og stole, så børnene har et sted at sidde, når de skal spise lagkage og pølsehorn. Vi har også et bredt sortiment inden for servering, så I ikke går ned på service. Derudover kan du hos os leje en grill, så du kan grille med de andre forældre, mens børnene mæsker sig i fødselsdagsgodterne.

Festen for de små: Paw Patrol-fødselsdag

En Paw Patrol-fødselsdag er den perfekte idé for de mindre. Paw Patrol er et hit blandt mange børn. Hos TommyTelt er vi derfor sikre på, at en Paw Patrol-fødselsdag er en drøm for de mindste. En drøm, der kan gå i opfyldelse med hjælp fra os. Vi har nemlig lige det, du skal bruge. Hos TommyTelt kan du både leje en Paw Patrol-hoppeborg og en Paw Patrol-hoppeborg med bane. Det er da helt perfekt til en Paw Patrol-fødselsdag!

paw patrol hoppeborg

Udover at leje en hoppeborg, så har vi også nogle forslag til mad og drikke, der kan gøre fødselsdagen helt perfekt.

Slush-ice-maskine
Lej en slush-ice-maskine. Der er garanti for, at børnene bliver tørstige af at hoppe rundt. Så byd dem på de fleste børns yndlingsdrik: Slush-ice.

En hurtig snack: Baconchips
Når børnene løber rundt og leger, er det dejligt med en nem og hurtig snack. Du kan leje en baconvarmer hos os og servere lune baconchips.

Det her er blot et par eksempler på, hvordan du skaber de helt rigtige rammer for en Paw Patrol-fødselsdag. Husk, at det kun er fantasien, som sætter grænser!

Børnefødselsdag? Hiv fat i TommyTelt

Alle børnefødselsdage er forskellige. Husk derfor, at du altid er velkommen til at Kontakte os. Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ideer til din næste børnefødselsdag, som du vil vende med os. Vi har også showrooms, hvor du kan se vores sortiment. Du skal blot booke en tid til et besøg.

TommyTelt – Vi har ALT til din børnefødselsdag