TommyTelt

Telte, borde, stole og service til festen - ring 70228388

Hos TommyTelt.dk har vi alt til festen, og vi er førende inden for udlejning af festartikler i Nordjylland. Vores primære fokusområde er udlejning af telte i mange forskellige størrelser og til mange forskellige formål. Uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller en anden fest, så garanterer vi, at vi har det perfekte telt, de helt rigtige borde og stolealt i bordpynt og flere forskellige slags service - inkl. opvask. Kig forbi Voerbjergvej 36 i Nørresundby, så du kan få inspiration til din næste fest.

 

Udover udlejning af telte er vi ligeledes leveringsdygtige i jukebokserodeotyre og hoppeborge – så uanset om du har 20 eller 200 gæster ved dit arrangement, har vi den bedste løsning til dig. Fælles for alle fester er, at vi altid gør vores ypperste for at gøre din fest så personlig som muligt. Derfor sætter vi os altid godt ind i den enkelte fest for at nå frem til, hvilke underholdningselementer der passer bedst til din fest. Det betyder også, at vi blandt andet har hoppeborge med forskellige temaer, så hvis du eksempelvis skal afholde en junglefest, har vi den helt perfekte Tarzan hoppeborg.

 

Og husk – rundt i alle sogne kører vores vogne. Uanset hvor din fest er, kommer vi med glæde ud med telte og andet, du måtte ønske.
 

Vagt døgnet rundt:


Skulle der opstå noget i forhold til det udlejede udstyr, har vi altid en mand på vagt, døgnet rundt. Du kan kontakte os på telefon 21 77 83 88.

 

Åbningstider for Showroom og udlevering:


Har du spørgsmål til vores udstyr, eller mangler du gode råd og vejledning til din fest, kan du kontakte os inden for følgende åbningstider:

 

Mandag  8:00-17:00
Tirsdag  8:00-16:00

Onsdag  8:00-16:00
Torsdag 8:00-17:30
Fredag   8:00-15:00
Lørdag - Efter aftale


BEMÆRK:
Alle vores priser er inkl.moms
 

FØLG OS PÅ FACEBOOK