TommyTelt

Vi har åbnet en ny afdeling i Hobro! 
Find os på Sjællandsvej 12 9500 Hobro

 

Teltudlejning og serviceudlejning

Hos TommyTelt.dk har vi alt til festen! Vi er førende inden for teltudlejning og udlejning af andre festartikler i Nordjylland. Vi udlejer telte i mange forskellige størrelser og til mange forskellige formål, så uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller en anden fest, så garanterer vi, at vi har det perfekte telt, de helt rigtige borde og stolealt i bordpynt og flere forskellige slags service - inkl. opvask. I vores nye showroom på Voerbjergvej 36 i Nørresundby, kan du få rådgivning og inspiration til din næste fest.

 

Udlejning af jukebokse, rodeotyre og hoppeborge
 

Udover udlejning af telte kan du også leje en jukeboksrodeotyre og hoppeborge – så uanset om du har 20 eller 200 gæster ved dit arrangement, har vi den bedste løsning til dig. Fælles for alle fester er, at vi altid gør vores ypperste for at gøre din fest så personlig som muligt. Derfor sætter vi os altid godt ind i den enkelte fest for at nå frem til, hvilke underholdningselementer der passer bedst til din fest. Det betyder også, at vi blandt andet har hoppeborge med forskellige temaer, så hvis du eksempelvis skal afholde en junglefest, har vi den helt perfekte Tarzan hoppeborg.

 

Og husk – rundt i alle sogne kører mine vogne. Uanset hvor din fest er, kommer vi med glæde ud med telte og andet, du måtte ønske.
 

Vagt døgnet rundt:


Skulle der opstå noget i forhold til det udlejede udstyr, har vi altid en mand på vagt, døgnet rundt. Du kan kontakte os på telefon 21 77 83 88.

 

Åbningstider for Showroom og udlevering:


Har du spørgsmål til vores udstyr, eller mangler du gode råd og vejledning til din fest, kan du kontakte os inden for følgende åbningstider:

 

Mandag  8:00-17:00
Tirsdag  8:00-16:00

Onsdag  8:00-16:00
Torsdag 8:00-17:30
Fredag   8:00-15:00
Lørdag - Efter aftale


BEMÆRK:
Alle vores priser er inkl.moms
 

FØLG OS PÅ FACEBOOK

               

    TommyTelt er Børsen Gazelle virksomhed 2014, 2015 og 2016