TommyTelt

Teltudlejning i Nordjylland

Hos TommyTelt er vi eksperter i teltudlejning, og uanset om der kommer 10 eller 500 gæster til din fest, har vi det helt perfekte telt, der kan sætte rammerne for din konfirmation, bryllup, fødselsdag eller anden særlig begivenhed.
 

Du kan se alle størrelser og leje telte her


Vi ved godt, at det er en smule svært at vurdere, hvor stort et telt man skal leje, når familien skal samles i et telt i haven. Hos TommyTelt har mange års praktisk erfaring i at vurdere størrelsen på festtelte. Derfor kan du roligt ringe til os, hvis du ikke ved præcist, hvor stort et telt du skal bruge. Ring på 70228388 eller kig forbi Voerbjergvej 36 i Nørresundby - vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi udlejer telte til hele Nordjylland og Midtjylland, så uanset om du bor ved Skagen, Aalborg eller Randers, så har vi den rigtige løsning til dig.

 

Alle vore udlejningstelte er hvide Kibæk telte med sorte tunger og jordslag. Teltene kan både leveres med hvide teltsider og med vinduer. Det vil sige, at hvis du har særlige ønsker til antallet af vinduer, kan vi levere et bestemt antal, der passer til festens behov. Da service, kvalitet og glade kunder er vores vigtigste fokusområder, er alle vores udlejningstelte særdeles velholdte. Derfor har vi udelukkende telte af nyere dato, så der ikke er synligt slid eller skrammer på dem.

 

Gulv i teltet

 

Har du brug for at bestille telt med gulv kan du naturligvis også det. Klik her for at se gulvet. Ligeledes har vi hos TommyTelt også udlejningstelte, der må bruges til grill og madlavning, og vi kan levere både grill, ovne og friture. 

 

Teltudlejning i Nordjylland   Udlejning af Telt i Aalborg

 

Store telte til store fester som konfirmation eller bryllup   Pagodetelt udlejes

 

hvidt scenetelt    Lej et sort telt

 

Et meget populært tilløbsstykke er vores amerikanske innerlining, som er et pænt stykke stof, der hejses op i teltets tag med gardiner, der skjuler teltenes aluminiumsprofiler, og giver teltet et meget elegant look.

 

Innerlining - stof og gardiner til teltet   Telt overdækning uden sider til bryllup

 

SE MERE OG BESTIL HER