TommyTelt

Softice maskine leje

Vi kender det alle: det smager skønt – især når det nydes sammensoft ice maskine

med bekendte på en lun sommerdag eller som en lækker dessert ved en af livets store begivenheder.

Softice er stort set altid et hit blandt gæsterne, og samtidig er det en nem og lækker dessert. Hos TommyTelt har vi softice maskiner fra 30 personer og helt op til 70 personer. Har du brug for en maskine til flere end 70 personer, så kan vi naturligvis give et godt tilbud på dette. 

 

SE PRISER OG LEJ SOFTICEMASKINEN HER

 

Når du lejer en softice maskine hos os, skal du ikke selv røre en finger. Vi leverer og opstiller den, og ligeledes afhenter vi maskinen igen, når festen er slut. Det er naturligvis ikke det hele, for til sådan en maskine hører også tilbehør til. Derfor er softice-mix, tivoli- og chokoladekrymmel samt 2 vafler med i prisen. På denne måde skal du udelukkende sørge for at have en sjov dag i stedet for at stå for praktiske aspekter. Til begivenheder såsom konfirmationer, byfester og lignende vælger mange også at leje en slushice maskine, da det er let for børn og unge selv at tage sine drikkevarer, når de har lyst. 

 

Vores softice maskine er let at anvende, og når vi har sat den til strøm og fyldt softicemix på, går der ikke lang tid, før maskinen er klar til brug og sprøjter softice ud i lange baner.